• دوشنبه / ۲۴ آبان ۱۴۰۰ / ۱۸:۳۶
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400082419039
  • منبع : نمایندگی اردبیل

مدیرکل آموزش و پرورش اردبیل خبر داد:

ثبت‌نام جا ماندگان پیش دبستانی در اردبیل / خانواده‌ها بیشتر مشارکت کنند

ثبت‌نام جا ماندگان پیش دبستانی در اردبیل / خانواده‌ها بیشتر مشارکت کنند

ایسنا/اردبیل مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: ثبت‌نام جا ماندگان مقطع پیش دبستانی در مناطق مختلف استان اردبیل در قالب سامانه جامع در اردبیل آغاز شد.

احمد ناصری ۲۴ آبان در جریان بازدید از فعالیت مراکز آموزش پیش دبستانی نوآموزان در اردبیل اظهار کرد: قبل از شروع سال تحصیلی ثبت‌نام نوآموزان در مراکز پیش دبستانی انجام شده و در حال حاضر در مراکز غیردولتی تحصیل نوآموزان را در مقطع پیش دبستانی شاهد هستیم.


وی تصریح کرد: با توجه به شرایط کرونایی برخی از خانواده‌ها چندان رغبتی برای ثبت‌نام فرزندانشان در مقطع پیش دبستانی نداشتند که مقرر شد با بهبود شرایط کرونایی مرحله جدید ثبت‌نام جا ماندگان انجام شده تا از ۲ مسیر فعالیت‌های آموزشی آنها پیگیری شود.


مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل گفت: در حال حاضر عده‌ای از نوآموزان در مراکز پیش دبستانی غیر دولتی و یا مدارس ضمیمه ابتدایی ثبت‌نام کردند که فعالیت‌های آموزشی آنها در هفته‌های اخیر آغاز شده است.


ناصری افزود: خانواده‌هایی که نسبت به ثبت‌نام نوآموزان خود اقدام نکردند، می‌توانند از مسیر شبکه شاد و در قالب برنامه آموزشی ارائه شده در کنار برنامه‌های تلویزیونی از فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده استفاده کنند.


وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: با همکاری صدا و سیمای مرکز اردبیل در ۳۰ جلسه برنامه آموزشی برای نوآموزان ارائه خواهد شد و کانالی نیز در همین رابطه برای ارتباط‌گیری اولیا با مراکز پیش دبستانی تعریف شده که امیدواریم در این زمینه نیز برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌ها به شکل مناسب انجام شود.


ناصری اضافه کرد: مقطع پیش دبستانی مقطع رسمی آموزشی نیست اما از آنجایی که در تربیت و تعالی نسل آینده دارای اهمیت و جایگاه است، انتظار می‌رود خانواده‌ها به این دوره آموزشی غیررسمی توجه داشته باشند.


وی بیان کرد: نوآموزانی که مقطع پیش دبستانی را سپری کردند نسبت به افرادی که در این دوره حضور نداشتند در بحث پیشرفت تحصیلی مقطع ابتدایی تفاوت چشمگیری را مشاهده می‌کنیم و از همین رو اصرار داریم که اولیا بیشترین مشارکت را در تحصیل و ثبت‌نام نوآموزان انجام دهند.


ناصری ادامه داد: در این مسیر دیگر هزینه‌ای از بابت تحصیل نوآموزان دریافت نمی‌شود و خانواده‌های با وضعیت مالی پایین‌تر می‌توانند از این دوره‌های آموزشی غیرحضوری در جهت آمادگی فرزندانشان برای ورود به مقطع ابتدایی در سال تحصیلی آینده استفاده کنند.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha