علی اصغر رضازاده در گفت و گو با ایسنا، اظهارکرد: طی دو سه سال گذشته با هجوم برداشت کنندگان غیرمجاز به معدن سرب و روی آلبلاغ مواجه بودیم که با حضور ایمیدرو در این معدن برای امر اکتشاف و پی جویی، فعالیت این افراد از دو سه ماه گذشته به معادن سرب و روی اطراف سوق پیدا کرده است.
وی افزود: اما باید به این نکته توجه شود که معادن سرب و روی واقع شده در اطراف آلبلاغ فقط رگه هایی از این ماده معدنی دارند که عیار و کیفیت آن به سرب و روی آلبلاغ نمی رسد و از سوی دیگر این معادن دارای پروانه بهره برداری هستند و هیچ کسی اجازه ورود و برداشت از معدن به جز شخصی که پروانه را دریافت کرده است، ندارد.
رضازاده با بیان اینکه این معادن دارای پروانه بهره برداری بوده و خود صاحبان معدن باید جلوی دست درازی به معادن خود را بگیرند، ادامه داد: البته نیروی انتظامی نیز باید در این حوزه به منظور جلوگیری از حضور سودجویان به معادن دارای پروانه بهره برداری، حضوری جدی داشته باشد.
گزارش پایانی معدن آلبلاغ توسط ایمیدرو تهیه شد
وی با اشاره به آخرین وضعیت معدن آلبلاغ اسفراین، گفت: سازمان ایمیدرو گزارش پایانی معدن آلبلاغ را تهیه و ارائه کرده است اما به منظور رفع نواقص تأیید نکردیم و عودت داده شده تا پس از برطرف شدن نواقص، گواهی کشف صادر کنیم.
این مقام مسئول افزود: تا پیش از این، سودجویی هایی با برداشت های غیرمجاز از این معدن انجام می شد و مواد معدنی با چهارپایان حمل و به دلال ها فروخته می شد اما با پاکسازی منطقه توسط دستگاه قضایی و نیروی انتظامی استان، حفظ و حراست این محدوده در اختیار سازمان ایمیدرو قرار گرفت و اکنون این سازمان، مؤسسه حفاظتی در آن محدوده مستقر کرده که علاوه بر حفاظت از معدن، جلوی برداشت های غیرمجاز هم گرفته شده است.
وی خاطرنشان کرد: اکنون سازمان ایمیدرو در حال انجام فعالیت و اکتشاف است تا ذخیره احتمالی معدن مشخص و گواهی اکتشاف صادر شود.
انتهای پیام
نظرات