• یکشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۰ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400082317708
  • منبع : نمایندگی مرکزی

کشف بیش از ۸۰ کیلو تریاک در عملیات پلیس استان‌های مرکزی و قزوین

کشف بیش از ۸۰ کیلو تریاک در عملیات پلیس استان‌های مرکزی و قزوین

ایسنا/مرکزی جانشین فرمانده انتظامی استان مرکزی از کشف ۸۰ کیلو و ۶۴۰ گرم تریاک در عملیات مشترک با پلیس استان قزوین و دستگیری ۳ توزیع کننده عمده مواد مخدر خبر داد.

سرهنگ "یوسف سپهوند" در تشریح جزئیات این خبر بیان کرد: برابر اقدامات اطلاعاتی از سوی مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین بر روی ۳ نفر از سوداگران مرگ، سرنخ هایی از انتقال یک محموله بزرگ مواد مخدر از سوی آنان با یک دستگاه کامیون از یکی از استان های مرکزی به استان همدان به دست آمد.

 وی خاطرنشان کرد: پس از مدت ها کار دقیق و پیچیده اطلاعاتی و تایید نهایی اطلاعات به دست آمده، هماهنگی های لازم بین پلیس استان قزوین با پلیس مبارزه با مواد مخدر استان، شهرستان ساوه و زرندیه برای اجرای موفقیت آمیز این عملیات و دستگیری قاچاقچیان مواد مخدر در دستور کار قرار گرفت.

جانشین فرمانده انتظامی استان افزود: پس از تکمیل اطلاعات بدست آمده سرانجام با انجام یک عملیات مشترک پلیسی، کامیون حامل مواد مخدر در یکی از محورهای مواصلاتی شهرستان ساوه شناسایی و توقیف و در بازرسی از آن ۸۰ کیلو و ۶۴۰گرم تریاک کشف شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پلیس، سرهنگ سپهوند در پایان با تأکید بر هماهنگی کامل نیروهای پلیس در برخورد قاطع و بدون اغماض با سوداگران مرگ در سراسر کشور افزود: سه متهم دستگیر شده در این عملیات پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به دستگاه قضائی معرفی شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha