«مهدی علیاکبرزاده» در آیین اختتامیه مرحله منطقهای بیست و سومین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که امروز عصر در خانه پدری یزد برگزار شد، با بیان این که باید به دنبال قصه گویی و قصه نویسی باشیم، گفت: یزد سرشار از ماجراها و قصههای کهن است و مردمان یزد در این زمینه مهارت خوبی دارند باید برای قصههای بومی و استفاده از این فرصت برنامه ریزی شود.
وی ضمن ابراز خوشحالی ازبرگزاری اختتامیه این رویداد، اظهار کرد: زحمات زیادی در این زمینه انجام شده که در آیین اختتایمه کارنامه و نتیجه این رویداد ارزیابی میشود و فرایند جدیدی را پیش رو قرار میدهد.
وی افزود: اختتامیه بعدی در آذرماه همزمان با روز ملی قصه گویی است و وارد مرحله بیست و چهارم خواهیم شد.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان به جایگاه قصه در کتاب قران اشاره کرد و گفت: این موضوع نشان دهنده اهمیت قصه گویی است و ما از کودکی با قصه بزرگ شدیم و و با افزایش سن نیز باز هم قصه جایگاه خود را حفظ کرده است.
وی با تاکید بر این که قصه زمینه بروز خلاقیت است، گفت: کانون پرورش فکری از متولیان عرصه قصه گویی است و علاوه بر نشر کتب داستان، جشنوارههایی را در طرح ملی و بینالمللی برگزار میکند که مایه افتخار ماست.
علی اکبرزاده با بیان این که دوران قرنطینه و زمان های خانه نشینی فرصتی برای قصه گویی بود، گفت: قصه ابزاری ساده و بدون هزینه برای برقراری ارتباط است و باید هر خانه را به محلی برای جشنواره قصهگویی تبدیل کنیم.
مدیر عامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با تاکید بر این که باید جایگاه قصه در زندگی ما حفظ شود، تصریح کرد: روزهای سخت قرنطینه و کرونا را پشت سر میگذاریم اما نباید در زمان بهبود شرایط از قصه گویی و جایگاه آن غافل شویم بلکه باید از این فرصت در اینده بهره ببریم.
انتهای پیام
نظرات