سرهنگ محمدعلی آدینهلو در گفتو گو با ایسنا، در رابطه با ماجرای خیانت در امانت توسط تعمیرکار گوشی همراه، اظهار کرد: با وصول شکوائیه یکی از شهروندان مبنی بر برداشت غیرمجاز از طریق دسترسی به اطلاعات کیف پول مجازی، به لحاظ حساسیت پرونده، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی در رابطه با دستگیری دو متهم در استان زنجان، افزود: پس از احذ اظهارات شاکی و با بررسیهای فنی و شیوه شگردهای خاص پلیسی، دو متهم به هویتهای معلوم در استان زنجان مورد شناسایی قرار گرفت که با هماهنگی مقام قضایی، متهمان دستگیر و به همراه ادلههای دیجیتالی به پلیس فتای استان زنجان انتقال داده شدند.
این مسئول با بیان اینکه در ابتدا متهمان منکر بزه انتسابی میشدند ولی پس از روبهرو شدن با مستندات متقن به بزه ارتکابی خود اعتراف کردند، تصریح کرد: اخیراً شاکی برای تعمیر گوشی به مغازه مراجعه میکند که با بررسی اولیه مشخص میشود مالک گوشی فعالیت اقتصادی داشته و اطلاعات مالی مهمی از جمله رمز کیف پول مجازی خود را در آن ذخیره کرده بود و متهمان با دستیابی به محتویات کیف پول متوجه مبلغ بالای موجودی آن شده و در فرصت مناسب اقدام به برداشت غیرمجاز میکند.
رئیس پلیس فتای استان گفت: برای پیشگیری از سرقت هرگونه اطلاعات شخصی، از نگهداری آن در گوشی همراه، خودداری کرده و در صورت ضرورت به تعمیر، ضمن حذف اطلاعات شخصی و مالی، ابزار دیجیتال معیوب را به تعمیرکاران مجاز و مورد اعتماد تحویل دهند.
آدینهلو خاطرنشان کرد: شهروندان توصیههای پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مشاهده موارد مشکوک، موضوع را از طریق شماره ۰۹۶۳۸۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس https://www.cyberpolice.ir بخش گزارشهای مردمی اطلاعرسانی کنند.
انتهای پیام
نظرات