• سه‌شنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۹:۵۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400081814413
  • منبع : نمایندگی گیلان

شهرسازی؛ پیوند عدالت اجتماعی و عدالت فضایی

شهرسازی؛ پیوند عدالت اجتماعی و عدالت فضایی

ایسنا/گیلان یک کارشناس برنامه ریزی شهری، شهر را قلب تپنده یک جامعه و کانون مدنیت یک توده و اجتماع دانست و گفت: روز جهانی شهرسازی یادآور پیوند بین عدالت اجتماعی و عدالت فضایی است.

عماد مطالبی در گفت وگو با ایسنا، روز جهانی شهرسازی را یادآور پیوند بین عدالت اجتماعی و عدالت فضایی دانست و اظهار کرد: شهر مکانی برای زیست بهتر است و هدف برنامه ریزی شهری مدیریت خردمندانه فضاست؛ به گونه ای که مکانی امن برای شهروند فراهم کند و سبب آسایش و آرامش او گردد.

وی افزود: باید فضای شهری را با المان سازی هایی که سبب بازخورد هویت مکانی شود و حس تعلق و آسایش را برای شهروندان فراهم سازد مهیا کنیم و با بهره گیری از دانش برنامه ریزی و طراحی شهری، یک الگوی مبتنی بر ویژگی های فرم پایدار را برای زیستنی مطلوب فراهم سازیم.

این کارشناس برنامه ریزی شهری عنوان کرد: باید با طراحی اصولی در شهرهای مان فضای تعاملی و نشاط را برای همگان ایجاد سازیم تا بتوان سرزندگی و نشاط را در جامعه شهری برقرار ساخت؛ همچنین شهروند خلاقانه بتواند در شهر خود مشارکت داشته باشد.

مطالبی، روز جهانی شهرسازی را فرصتی برای پرداختن به برنامه ریزان و طراحان شهری و شهرسازان دانست و خاطرنشان کرد: شهر قلب تپنده یک جامعه و کانون مدنیت یک توده و اجتماع است و شهروندی افتخار بزرگی است که همراه با مدرنیته و در جوامع توسعه یافته در راستای پست مدرنیسم شکل می گیرد لذا برنامه ریزان و طراحان شهری و شهرسازان را پاس بداریم و از پتانسیل هایشان برای ایجاد یک فضا و مکان توسعه یافته که مبتنی بر فرم پایدار است، بهره ببریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha