• یکشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۰ / ۱۵:۲۰
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1400081612347
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

برگزاری وبینار انتقال تجربه برای نوآوران و سرمایه‌گذاری خطرپذیر در اصفهان

برگزاری وبینار انتقال تجربه برای نوآوران و سرمایه‌گذاری خطرپذیر در اصفهان

ایسنا/اصفهان شرکت کارنو سلامت پارسیان با همکاری مرکز تحقیقات مدیریت و اقتصاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان وبینار انتقال تجربه «تامین منابع مالی برای نواوران و سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه دانش بنیان» را برگزار می‌کند.

مدیرعامل شرکت کارنو سلامت پارسیان در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفت و گو با ایسنا در توضیح برگزاری این وبینار، اظهار کرد: وبینارهای رایگان آموزش و انتقال تجربه در حوزه سلامت هر ۱۵ روز یک بار برگزار می‌شود که فعالان حوزه سلامت می‌توانند با حضور در این وبینارها از تازه‌ترین یافته‌های کارآفرینی حوزه سلامت و تجربیات افراد داخل و خارج در این حوزه مطلع شوند.

ساناز منصف، افزود: در این کارگاه‌ها و وبینارها، بستری برای آشنایی فعالان استارت آپی در حوزه های سلامت فراهم است. وبینار«تامین منابع مالی برای نوآوران و سرمایه گذاری خطرپذیر در حوزه دانش بنیان» در روز سه شنبه ۱۸ آبان ماه در ساعت ۱۷ بعدازظهر برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به این حوزه می توانند با هزینه های راه اندازی یک کسب و کار نو آشنا و اطلاعاتی در خصوص سرمایه گذاری خطرپذیر و خطرات آن کسب کنند.

وی با بیان اینکه در این کارگاه، افراد یاد می‌گیرند که نوآوران، استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان، چه منابع مالی می‌توانند استفاده کنند؟ تصریح کرد: مهسا قربانی- دکتری مدیرت مالی و بنیانگذار یک استارت آپ مالی سخنران این برنامه خواهد بود و علاقه‌مندان به این حوزه می‌تواند به منظور شرکت در این وبینار به آدرس https://meet.mui.ac.ir/r۶naes۶۹vnd۴/ مراجعه کنند.

دکتری مدیریت تکنولوژی انتقال فناوری از مالزی، مخاطبان این برنامه را دانشجویان، پزشکان، اساتید دانشگاه و حتی صنایع و استارتاپ‌ها و تمام علاقه‌مندان حوزه سلامت معرفی کرد و افزود: اطلاعات این وبینار مختص حوزه سلامت است، اما برای مدیران صنایع دیگر هم کاربرد دارد.

منصف با بیان اینکه در حوزه‌های کار آفرینی و استارتاپ حوزه سلامت کمتر وارد شده‌ایم، خاطرنشان کرد: این در حالی است که در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته حوزه سلامت بیزینس بسیار بزرگ در حوزه کارآفرینی است و اگر در کشور دانشجویان این حوزه بتوانند با ابزارها و مهارت های حوزه کارآفرینی آشنا شوند نگاه و دید به حوزه سلامت و بهداشت و درمان تغییر می کند و شاهد تحولی بزرگ در این حوزه خواهیم بود.

وی ادامه داد: شرکت کارنو سلامت پارسیان در پاسخ به یک سری مشکلات و سوالات حوزه سلامت آغاز به کار کرد و اکنون انجام خدمات آموزشی، پژوهشی و مشاوره در حوزه سلامت و پزشکی، انجام فعالیت های کارگزاری فناوری در حوزه سلامت و صنایع دیگر و همچنین برگزاری رویدادهای نوآوری و کارآفرینی در حوزه سلامت را از فعالیت های دیگر است. 

به گفته منصف، در دوره‌ها و کارگاه های مهارتی برگزار شده صرفا مباحث آکادمیک مطرح نمی‌شود و مباحث روز دنیا به صورت عملیاتی بیان می شود و سعی شده در این کارها دیدگاه بین المللی داشته باشیم و انتقال تجربه بین افراد داخل و خارج کشور فعال در این حوزه از طریق انتقال تجربه برقرار شود.

عضو بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه چشم انداز و هدف این مرکز تبدیل شدن به یک مدرسه مهارتی کسب و کار در حوزه سلامت است، تصریح کرد: نظم و راه اندازی پلتفرم و ایجاد ارتباط میان فعالان حوزه سلامت در داخل و خارج کشور و در نهایت ایجاد یک اکوسیستم کارآفرینی در حوزه سلامت را مد نظر داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha