• شنبه / ۱۵ آبان ۱۴۰۰ / ۲۲:۵۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400081511619
  • خبرنگار : 71594

رئیس فراکسیون زنان و خانواده خبر داد

نظارت دو هفته‌ای فراکسیون زنان بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی برای دورکاری مادران

نظارت دو هفته‌ای فراکسیون زنان بر عملکرد دستگاه‌های اجرایی برای دورکاری مادران

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی گفت: به مدت دو هفته نظارت خود را بر عملکرد دستگاه‌ها خواهیم داشت تا ببینیم تا چه اندازه خود را مکلف به اعطای دورکاری به این دسته مادران می‌دانند.

به گزارش ایسنا، فاطمه قاسمپور در مطلبی در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشت: «پس از مصوبه جدید ستاد ملی کرونا و اعلام سازمان اداری و استخدامی به دستگاه‌های اجرایی مبنی بر لغو دورکاری، مشکلات عدیده‌ای برای مادرانی که دارای فرزند کمتر از شش سال و دبستانی بودند ایجاد شد. البته مطابق مصوبه هیات وزیران، این دسته از مادران می‌توانند در صورت قبول دستگاه اجرایی از شرایط دورکاری استفاده کنند اما اغلب دستگاه‌ها با درخواست این زنان موافقت نمی‌کنند.

از این جهت بود که اواخر هفته گذشته نامه‌ای به رئیس‌جمهور از طرف فراکسیون زنان ارسال کردیم و متذکر شدیم که لازم است این دسته از زنان از شمول مصوبه ستاد کرونا خارج شوند و دستگاه‌ها مکلف باشند آنها را دورکار کنند. پس از آن طی اعلام رسانه‌ای سازمان اداری و استخدامی کشور، این سازمان مجدد بر همان مصوبه هیات وزیران استناد کرده و معتقد بود که زنان می‌توانند از آن مصوبه برای شرایط دورکاری استفاده کنند اما این مصوبه به هیچ عنوان دستگاه را مکلف نمی‌کند و از همین رو نیز مشکلی از این مادران حل نخواهد شد.

با این وجود با توجه به ادعای صورت‌گرفته به مدت دو هفته، نظارت خود را بر عملکرد دستگاه‌ها خواهیم داشت تا ببینیم تا چه اندازه خود را مکلف به اعطای دورکاری به این دسته مادران می‌دانند.»

بر اساس این گزارش چهارشنبه (۱۲ آبان ماه) فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رییس‌جمهوری خواستار شدند همچنان مادران شاغل دارای فرزند زیر شش سال و فرزند دبستانی از دورکاری استفاده کنند.

در بخشی از این نامه آمده است: «احتراماً پس از مصوبه جدید ستاد ملی کرونا و اعلام سازمان اداری و استخدامی به دستگاه‌های اجرایی مبنی بر لغو دورکاری، با توجه به کلی‌بودن این لغو و در نظر نگرفتن شرایط مادران شاغلی که فرزند زیر شش سال یا دبستانی دارند، مشکلات عدیده‌ای برای این دسته مادران ایجاد شده و در همین زمینه مراجعات مردمی به دفتر نمایندگان صورت گرفته است.

ضمن آن‌ که علیرغم اعلام رسانه‌ای معاون امور زنان و خانواده ریاست‌جمهوری مبنی بر تداوم دورکاری برای این دسته از مادران، شاهد عدم همکاری دستگاه‌های اجرایی در این زمینه هستیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۸-۱۷ ۱۴:۳۷

سلام، من نظر نمیدهم سؤال دارم. وقتی دستگاه دولتی حاضر به اجرای بخشنامه منتشر شده نمی باشد ما مادران مشمول شرایط باید چه کنیم؟ چرا هیچ سامانه و شماره ای اعلام نمی کنید که بتونیم اعتراض و انتقاد خودمان رو در مورد دستگاه دولتی اعلام کنیم تا نظارت دقیق تر برای شما فراهم بشه و با این دستگاه های اجرایی درخصوص عدم رعایت و اجرای بخشنامه برخورد کنید.

avatar
۱۴۰۰-۰۸-۱۸ ۱۱:۲۵

وقتی میبینین هیچ دستگاهی به این حرف عمل نمیکنه چرا کاری نمیکنین؟؟؟ اقای رییس جمهور که ادعا میکنه آرامش و راحتی خانواده مهمه میتونه یه جمله توی جلساتش بگه همه دستگاهها اجرا کنن دورکاریو. اینقدر سخته؟؟؟؟؟ پوست ما و این بچه های زبون بسته کنده شده ..... هیچکسم پاسخگو نیست