حجت الاسلام «مجتبی صداقت» با اشاره به اینکه طرح «شهردار مدرسه» یک طرح تربیتی، فرهنگی و اجتماعی است، گفت: این طرح در ابتدای امر، دانش آموزان را مسئولیت پذیر می کند و زمینه یادگیری دانشآموزان مستعد را برای ورود به زندگی در جامعه ای بزرگتر از مدرسه و درک بهتر از مناسبات عمیق اجتماعی با افزایش مشارکت آنان در امور جامعه و تصمیم سازی موفق در برابر مشکلات زندگی اجتماعی فراهم می نماید.
وی تاکید کرد: وقتی مدرسه ای توسط خود دانش آموز اداره شود، مسائل را با وجود خود درک می کند و با مشارکتی که با دیگر دانش آموزان صورت می گیرد، رفع مشکلات و کاهش آسیب های اجتماعی را در مدارس شاهد خواهیم بود.
رئیس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد بیان کرد: همچنین تمرین کار گروهی، ایجاد زمینه بروز تفکر شورایی، برنامه ریزی گروهی و عمل بر مبانی برنامه برای رفع مشکلات و در نهایت سپردن پاره ای از اختیارات به نوجوانان و جوانان موجب کشف و پرورش استعدادها و مدیرپروری و افزایش حس تعلق در آنها خواهد شد.
وی با تأکید به اینکه یکی از اهداف این طرح، آشنائی نوجوانان و جوانان با فرآیند انتخابات است، گفت: از دستاوردهای بزرگ این طرح می توان به آشنائی این نسل با فرآیند انتخابات اشاره نمود، چرا که آنان در این فضای دوستانه و صمیمی، نحوه درست رقابت کردن، انتخاب کردن و رفاقت و همدلی پس از آن را به خوبی آموزش خواهند دید تا در آینده شاهد کاهش بسیاری از بداخلاقی های موجود در این حوزه باشیم.
«حسین میرشریف» مسئول اتحادیه انجمن های اسلامی دانش آموزان استان یزد هم در مراسم امضای تفاهم نامه طرح «شهردار مدرسه» گفت: این طرح در سال تحصیلی پیش رو، در ۲۰ مدرسه متوسطه دوره اول و در ۵ منطقه شهر یزد اجرا شود.
وی افزود: در این طرح، دانش آموزان با تشکیل شورای تشکل های دانش آموزی در مدارس شهردار مدرسه را انتخاب می کنند و پس از آن معاونین شهردار مشخص می کنند و سپس کار اجرایی در مدارس آغاز خواهد شد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد، میرشریف ابراز امیدواری کرد بتوان طرح «شهردار مدرسه» را با همکاری سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری یزد، سال آینده در اکثر مدارس متوسطه اول شهر یزد اجرایی کرد.
انتهای پیام
نظرات