دبیراجرایی رویداد آنلاین ایده چی، در گفت و گو با ایسنا، عنوان کرد: این رویداد با شرکت ۱۳ ایده پرداز ازشهرهای مختلف ازجمله تهران، اهواز،بندرعباس و پارسیان در محل سالن کنفرانس پارک علم و فناوری هرمزگان برگزار شد.
حسین حاجی زاده با بیان این که این رویداد فرصتی برای افراد خالق و ایده پرداز است که ایده ها و نوآوری های خود را به داوران، سرمایه گذاران وتماشاگران ارائه دهند و با سایرشرکت کنندگان به رقابت بپردازند، افزود: رویداد آنلاین ایده چی با موضوع مدیریت مصرف برق با محوریت کاهش پیک )عدم توازن تولید و مصرف)، استفاده از پتانسیل های بومی، اصلاح الگوی مصرف، تولید و بهره برداری باحضور ۴ داور برگزارشد.
وی ادامه داد: در مرحله اول این رویداد، امیر شاه محمدی با عنوان ایده" استفاده از سلول های خورشیدی"، علی اکبرقدکساز از اهواز باعنوان ایده" تولید برق از پساب آب شیرین کن ها"، سعید ناصری با عنوان ارائه" کشف تخلف هوشمند"، رضا اسعدی از تهران با عنوان ایده" آی کنتور"، رامان جهانداری از بندرعباس با عنوان ایده" تولید برق از پیزوالکتریک "، علی رمضانی از پارسیان هرمزگان با عنوان ایده"انتقال و ذخیره نور خورشید " ، امیرحسین دیوارگر با عنوان ایده" پنل خورشیدی دات کوانتوم با فناوری نانو"، مهدی رشیدیان از استان فارس با عنوان ایده" سدهای پلکانی"، علی نیکوبر با عنوان ایده" مدیریت سیستم روشنایی" ، میلاد میری با عنوان ایده" کاهش مصرف برق با استفاده از اینورترها" ، امیریاسین عزیزی با عنوان ایده" استفاده از ماژورها در منازل جهت کاهش مصرف برق"، علی عزیزی از اهواز با عنوان ایده" کم و زیادشدن نور منازل به صورت هوشمند" و حسین منصوری با عنوان ایده" تولید برق و استفاده از پتانسیل های بومی از جمله حرکت امواج در دریای خلیج فارس" به ترتیب نفرات اول تا سیزدهم شرکت کننده در این رویداد بودند که هرکدام از این ایده پردازان در مرحله اول به مدت سه دقیقه به ارائه توضیحاتی در خصوص ایده خود پرداختند.
حاجی زاده بیان کرد: پس از پایان مرحله اول ، بررسی ایده ها توسط داوران صورت گرفت که از مجموع سیزده ارائه پنج ایده به مرحله دوم راه یافت. علی اکبر قدکساز، سعید ناصری، رضا اسعدی، امیرحسین دیوارگر و علی رمضانی ایده پردازان راه یافته به مرحله دوم بودند.
هم بنیان گذار خانه نارنجی عنوان کرد: در مرحله دوم این رویداد هرکدام از ایده پردازها به مدت پنج دقیقه به ارائه پاسخ سوالات داوران و دفاع و توضیحات بیشتر در خصوص ایده خود پرداختند. لازم به ذکر است که داوران این مسابقه آقایان جبار هاشمی مدیرشرکت توزیع برق ناحیه یک، مهرداد حاجی زاده معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع برق هرمزگان، سید حسام صالحی هم بنیانگذار شرکت گنو سیستم و همچنین اینجانب هم بنیانگذار خانه نارنجی داوری رویداد ایده چی را برعهده داشتیم.
به گزارش ایسنا، در پایان این رویداد امیرحسین دیوارگر، رضا اسعدی و علی رمضانی به ترتیب به عنوان نفرات اول تا سوم این رویداد آنلاین برگزیده شدند. همچنین جوایز رتبه های برتر نیز به ترتیب مبالغ پانزده میلیون، ده میلیون و هفت میلیون ریال به همراه امکان پذیرش و استقرار در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری به عنوان جوایز رتبه های برتر این رویداد بود.
انتهای پیام
نظرات