• پنجشنبه / ۱۳ آبان ۱۴۰۰ / ۲۱:۲۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1400081310244
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

دادیار حقوق عامه دادسرای مرکز استان مطرح کرد؛

باید فضای مجازی را تسخیر کنیم نه اینکه تحت تاثیر آن باشیم

باید فضای مجازی را تسخیر کنیم نه اینکه تحت تاثیر آن باشیم

ایسنا/سیستان و بلوچستان دادیار حقوق عامه دادسرای مرکز استان در بازدید از روند برگزاری رویداد تولید محتوای دیجیتال بسیج بیان کرد: رویداد تخصصی تولید محتوای دیجیتال بسیج یاد مباحثی را که طی سال های اخیر رهبر معظم انقلاب به موضوع تولید و پشتیبانی از آن تاکید داشتند، در خاطرمان زنده کرد.

به گزارش ایسنا ابوالفضل احمدزاده افزود: تولید فقط شامل محصولات کشاورزی نمی شود، بلکه شاهد هستیم که در حوزه تولید محتوا توسط فرزندان انقلاب در این رویداد تولیداتی صورت می گیرد، آن هم افرادی که از سن و سال زیادی ندارند.

احمدزاده اضافه کرد: برگزاری چنین رویدادهایی باعث می شود که هم شرکت کنندگان با مفهوم و آثار و برکت انقلاب بیش از پیش آشنا شوند و هم اثری را که تولید می کنند با زاویه دید انقلابی برای همنوعان و معرفی ارزش های انقلاب باشد.

وی بیان کرد: موضوع دیگری که برای بنده جالب بود، پرداختن به موضوع های حوزه تخصصی بنده است، یکی از معضلات اصلی ما بحث سوخت کش هاست که تبعات و آثار غیر مفید و نامیمونی برای جامعه و استان به همراه دارد، چراکه به واسطه تصادفاتی که در حوزه قاچاق سوخت اتفاق می افتد و تلفات جانی عدیده ای که به همراه دارد.

احمد زاده گفت: طراحی مسیر تولید محتوا به نحوی که از قاچاق سوخت به سمت ظرفیت های درونی استان سوق پیدا می کند، فوق العاده برای بنده جذاب بود چرا که شناسایی ظرفیت های داخلی و بومی این خطه از طرف همین نوجوانان و جوانان در فضای مجازی ممکن است.

وی اظهار کرد: ما باید فضای مجازی را تسخیر کنیم نه اینکه تحت تاثیر آن باشیم، هر تیم از شرکت کنندگان مسیری را معرفی می کنند.

دادیار حقوق عامه دادستانی زاهدان اضافه کرد: نکته قابل توجه دیگر این است که برادر یک شهید مسئولیت این کار را بر عهده گرفته است، شهیدی که خونش را برای این نظام مقدس اسلامی داده است، اکنون برادرش در مسیر دیگری در حوزه تولید محتوای فضای مجازی فعالیت می کند، آن هم با حضور نسلی که می توانند انقلاب را به خوبی بشناسانند.

وی گفت: پیشنهاد می کنم که در حوزه قضایی هم تولید محتوا صورت بگیرد، چون کارهایی که دادستانی در یک سال گذشته در رابطه داشته استعداد تبدیل شدن به یک محتوای فاخر را دارد، این حوزه ای است که می تواند یکی از نکات اصلی و تمایزی این استان باشد.

احمد زاده گفت: در سیستان و بلوچستان شاهد امنیت پایدار هستیم، امنیتی که توسط مردمان این استان و فرزندان این سرزمین حاصل شده است، این جوانان مستعد می توانند در زمینه اقدام هایی که در حوزه صیانت از حقوق یکایک مردم این استان و شهر صورت گرفته است، با تولید محتوای متناسب با نیازهای این استان گامی رو به جلو بردارند تا مردم نیز نسبت به مفاهیم قضایی و حقوق شان شناخت و آشنایی کامل پیدا کنند.

وی افزود: از آنجایی که معرفت و شناخت مردم نسبت به مسائل و مصادیق حقوق عامه بسیار کم است، اگر این مسائل در حیطه شبکه های مجازی تبیین شود، هم برای دستگاه قضایی مثمر ثمر است و هم برای خود مردم، شروع این رویکرد جدیددر دامنه انقلاب اسلامی، صحبت دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران را که دم از عدم رعایت حقوق بشر در ایران می زنند زیر سوال می برد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha