• چهارشنبه / ۱۲ آبان ۱۴۰۰ / ۱۸:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1400081209556
  • خبرنگار : 71603

سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی:

نیازی نیست به آموزش قبل از کرونا برگردیم

نیازی نیست به آموزش قبل از کرونا برگردیم

سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با بیان اینکه باید در شیوه‌های آموزش تحرک ایجاد کنیم، گفت: مقوله حضور در کلاس‌ها تغییر پیدا کرده و نیازی نیست به طور تمام و کمال به آموزش قبل از کرونا بازگردیم.

به گزارش ایسنا، دکتر حسن کریمی مزرعه شاهی در مراسم تودیع و معارفه رؤسای پیشین و جدید دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی که عصر امروز در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه خواجه نصیر جزو پنج دانشگاه صنعتی برتر کشور است. در این دانشگاه بالاترین نرخ استخدامی در صنایع مختلف کشور وجود دارد. این نشان می‌دهد که بحث آموزش در این دانشگاه رویکرد صنعتی و کاربردی بالایی دارد.

وی ادامه داد: کماکان تمرکز ما در این است که یک دانشگاه جامعه محور و کارآفرین باشیم و پژوهش و آموزش را جدی‌تر بگیریم. امیدواریم دانشگاه ما در درست کردن و خلق ثروت و ارزش قدم خوبی بردارد.

دکتر کریمی در خصوص بحث آموزش در این دانشگاه عنوان کرد: امیدواریم در بحث توسعه و ارتقای گروه‌های آموزشی کاربردی به سمت دانشگاه‌های نسل جدید حرکت کنیم.

سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیر طوسی توسعه میان رشته‌ای‌ها، چند رشته‌ای‌ها و فرارشته‌ای‌ها را از اهداف خود عنوان کرد و گفت: در چند سال آینده فضای دانشکده‌ای به مرور کمرنگ خواهد شد و احتمالا تا چند سال بعد این فضا برچیده می شود. به این ترتیب توسعه این رشته‌ها را همچنان در دستور کار خود قرار خواهیم داد. ما قصد داریم در ارتقای شیوه‌های آموزش تحرک ایجاد کنیم. چرا که مقوله حضور در کلاس‌ها تغییر پیدا کرده و نیازی نیست به طور تمام و کمال به آموزش قبل از کرونا برگردیم. در توسعه دوره‌های آموزش آزاد نیز فعالیت‌های دانشگاه را گسترش خواهیم داد.

وی در خصوص اقدامات پژوهشی دانشگاه خواجه نصیر در دوران ریاست جدید، خاطرنشان کرد: در امر پژوهش گسترش زیرساخت‌های نوآوری، فناوری و تجاری‌سازی را مد نظر قرار خواهیم داد. چرا که تجاری‌سازی حلقه مفقوده این امر است و با این کار به رفع مشکلات اقتصادی کشور کمک خواهد شد. باید بخش خصوصی را جهت مشارکت در پژوهش و نوآوری فعال کنیم.

سرپرست جدید دانشگاه خواجه نصیر طوسی با تاکید بر اینکه در بخش بین‌الملل بخش ارتقای کمی و کیفی دانشجویان خارجی مورد توجه قرار خواهد گرفت، ادامه داد: قصد داریم دوره‌های مشترک را توسعه دهیم.

وی با اشاره به واگذاری حداکثری خدمات دانشجویی به بخش خصوصی گفت: باید نخبگان فارغ التحصیل در بخش‌های مختلف به کار گرفته شوند.

دکتر کریمی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به بحث تجمیع و یکپارچه سازی دانشگاه خواجه نصیر الدین طوسی تصریح کرد: بحث یکپارچه سازی دانشگاه آسیب‌های جدی به ما وارد کرده و در سال‌های اخیر بسیاری را ناامید کرده است، ولی ما می‌خواهیم در این امر بلندپروازانه عمل کنیم و یک دانشگاه نسل جدید با الگوی ایرانی اسلامی در تهران پایه ریزی کنیم.

تشکیل یک مؤسسه مشترک در زمینه حمل‌ونقل هوشمند با گروه صنعتی مپنا

دکتر فرهاد یزدان دوست، رئیس اسبق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی نیز در این مراسم اظهار کرد: در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، آنچه که یک دانشگاه پیشرو باید انجام دهد، به کمک همکاران دانشگاه در طیف‌های مختلف انجام شده است.  

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در دوران ریاست خود ادامه داد: از دستاوردهای این دوره می‌توان به تالیف رشته‌های جدید و گرایش‌های میان رشته‌ای اشاره کرد.

دکتر یزدان دوست افزود: همچنین در دوران آغاز شیوع کووید-۱۹، ما توانستیم در آموزش مجازی عملکرد خوبی داشته باشیم. چرا که سخت‌افزارها و نرم افزارهای لازم را داشتیم و می‌توان گفت در آموزش مجازی کمترین خسران را شاهد بودیم.

وی با بیان اینکه دانشگاه‌ها هر ساله در اقتصاد مقاومتی ارزیابی می‌شوند، افزود: ما توانستیم در این حوزه، رتبه ۱ یا ۲ کشور را به دست آوریم. در زمینه آی‌تی نیز در سال گذشته چندین فاز پیش افتادیم و برنامه‌ریزی‌هایی برای آموزش مجازی در آینده شده است.

رئیس سابق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی با اشاره به دوران دورکاری در زمان شیوع کرونا خاطر نشان کرد: علی‌رغم دورکاری، ما در زمینه انجام پژوهش حضور داشتیم و چرخه پژوهش متوقف نشد.

به گزارش ایسنا، وی راجع به اقدامات فرهنگی دانشجویی و بحث بین‌الملل در دوران ریاست خود گفت: در زمینه اقدامات فرهنگی دانشجویی، خدمات مشاوره‌ای و فرهنگی متنوعی صورت گرفت و در خصوص بحث بین‌الملل، در حوزه آموزش مشترکا با چهار دانشگاه خارجی همکاری کردیم و در حاضر در کشورهای کره جنوبی، هلند، فرانسه و روسیه دانشجویان فعال و در حال تحصیل داریم که منجر به صدور مدرک و انجام فعالیت‌های پژوهشی می‌شود.

دکتر یزدان دوست با بیان اینکه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی در رتبه‌بندی ISC جزء ۱۵ دانشگاه برتر کشور است، تصریح کرد: هیات ممیزه دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی کمترین تنازعات را دارد و در واحد فرا برنامه، طرح راهبردی دانشگاه برای ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ تبیین شد که در مرحله عملیاتی است که همراه با انقلاب صنعتی است.

وی با اشاره به بحث همسان‌سازی حقوق اساتید خاطر نشان کرد: ما از اولین دانشگاه‌هایی بودیم که توانستیم طرح همسان‌سازی را اجرا کنیم و از ابتدای طرح، در دستور کار دانشگاه قرار گرفت.

رئیس سابق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی گفت:  ما برای اولین بار در سال گذشته، تعداد قابل توجهی دانشجوی کارشناسی نوبت دوم شهریه پرداز در قالب آزمون سراسری جذب کردیم که بسیار دانشجویان ساعی هستند.

وی با بیان اینکه در دانشگاه صنعتی خواجه‌ نصیرالدین طوسی یک مؤسسه مشترک با گروه صنعتی مپنا تشکیل شده است، افزود: این مؤسسه در زمینه حمل و نقل هوشمند و پیشرفته با دانشگاه همکاری می‌کند.

وی تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی مجوز دریافت کرد و در حال حاضر در مرحله‌ای است که وضعیت دانشگاه را به بازار سرمایه نزدیک کند.

دکتر یزدان دوست در پایان گفت: در پردیس بین‌الملل چندمنظوره دانشگاه پروژه‌های بزرگی انجام شده که تا امروز هیچ فشار اضافه‌ای به دانشگاه وارد نکرده است‌. از این طریق، ما وارد صنعت شده‌ایم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha