میرهاشم موسوی، امروز چهارشنبه ۱۲ آبان در جلسه شورای اداری استان اظهار کرد: خراسان جنوبی را با توجه به موقعیت و شرایطی که دارد، استانی شایسته برای سرمایه گذاری میدانیم.
به گزارش ایسنا، وی تأکید کرد: ظرفیت های این استان در اقتصاد ملی و در آینده کشور بسیار حائز اهمیت هستند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور با اشاره به محدودیت منابع مالی و دیگر مشکلات حاکم بر این حوزه، گفت: با همه اینها اساس کار را در تأمین اجتماعی بر سه محور تحول، عدالت و اعتماد گذاشتیم.
موسوی با بیان این که در تأمین اجتماعی، رویکردی متحولانه و تحول خواهانه را پیش گرفتهایم، اظهار کرد: با عنایت به این که عدالت از اهداف نظام جمهوری اسلامی است لذا جهت تحولی که در سازمان درنظر گرفتهایم، همین موضوع عدالت محوری است.
وی تأکید کرد: در همین راستا سفر به استان های کم برخوردار که در برخی بخش ها مورد غفلت قرار گرفته اند، در اولویت برنامه ها قرار گرفته تا برخی اقدامات را در این مناطق با قید فوریت انجام دهیم.
وی با بیان اینکه در این حضور میدانی که به شکل عملیاتی و مسئله محور صورت می گیرد، مشکلات را نقطه زنی میکنیم، افزود: بیش از ۵۰ درصد افراد جامعه به طور مستقیم و ۱۰۰ درصد به شکل غیرمستقیم از خدمات تأمین اجتماعی بهره مند می شوند، لذا همه کارهای ما به نحوی میتواند آثار خود را در بخش های مختلف بگذارد.
موسوی تصریح کرد: هدف از سفر به خراسان جنوبی، بررسی مشکلات بیمه ای، درمان، سرمایه گذاری و... است تا بر اساس اقتضائات و امکانات مرتفع شوند.
وی با تأکید بر اینکه یکی از مهمترین ظرفیتهای استان، معدن است، گفت: در همین راستا ۵ پروژه در زمینه توسعه معدن طبس طراحی شده که امروز و در این سفر، اولین پروژه به بهره برداری میرسد؛ این پروژه حدود ۶۸ هزار تن به تولید کنستانتره زغال سنگ اضافه میکند.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور خاطرنشان کرد: پیش بینی میشود با اجرای این ۵ پروژه طراحی شده بیش از ۵۰۰ هزار تن به ظرفیت تولید کنستانتره که از اولویتهای کشور نیز است، افزوده خواهد شد.
موسوی مهمترین دستاورد این پروژه را تولید داخلی بودن تأسیسات مرتبط عنوان کرد و گفت: قبل از این قرار بود مهندسین چینی و ایتالیایی پروژه زغالشویی طبس را با هزینه ۱۷ میلیون یورو انجام دهند اما به همت و توان نیروی داخلی این اقدام با ۳۵ میلیارد تومان به سرانجام رسید.
وی با اشاره به اینکه نیاز کشور به زغال سنگ و کنستانتره، سالانه ۴ میلیون تن است، اظهار امیدواری کرد: با همراهی استان، بخش عمدهای از این نیاز از محل ظرفیتهای خراسان جنوبی مرتفع شود.
مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی کشور یادآور شد: بر اساس برنامه ریزیهای صورت گرفته حدود ۵۰ هزار میلیارد تومان در فعالیتهای معدنی سرمایه گذاری خواهیم کرد.
موسوی با تأکید بر ظرفیتهای معدنی خراسان جنوبی گفت: به هر اندازه که استان پذیزش داشته باشد و اعلام آمادگی کند، برای سرمایه گذاری در خراسان جنوبی اقدام خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات