• سه‌شنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400081108464
  • خبرنگار : 50177

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان:

شبکه استانی برای استفاده از آزمایشگاه‌ها، تجهیزات و امکانات تشکیل شود

شبکه استانی برای استفاده از آزمایشگاه‌ها، تجهیزات و امکانات تشکیل شود

ایسنا/لرستان معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: استفاده از محصولات دانش‌بنیان به فرهنگ تبدیل شود.

دکتر محمد فیضیان، در دومین نشست بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی در حوزه علم و پژوهش که با همت سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی لرستان برگزار شد، یکی از وظایف مدیران را فراهم سازی بستر برای انجام پژوهش و فناوری عنوان کرد و افزود: هرآنچه در جامعه نیاز است باید بسترش را فراهم و نسبت به رفع موانع براساس پژوهش تلاش کرد.

وی با بیان اینکه برای نمونه در لرستان با معضل کودکان کار مواجه‌ایم، ادامه داد: سوالی که اینجا مطرح می‌شود این است چه کسی باید این موضوع را حل کند؟ قطعا محققین، اساتید روانشناسی و جامعه‌شناسی باید به این موضوع ورود و مساله‌یابی کنند.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: نیاز است برای پژوهش در استان چشم‌اندازی پنج یا ده ساله تدوین شود و چنانچه این برنامه وجود دارد مورد بازنگری قرار گیرد.

فیضیان بر رعایت عدالت در ارتباط با بررسی موضوع تاکید کرد و افزود: باید شرایط فراهم شود و مشکلات و موانع را با مشارکت مردم و ظرفیت دانشجویان برطرف کرد.

وی با بیان اینکه بودجه پژوهشی کشور کمتر از نیم درصد است، گفت: این درحالیست که بودجه دانشگاه ۲۰ درصد این نیم درصد است.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان بر حل موانع پژوهشی در استان تاکید کرد و افزود: برای حل بسیاری از معضلات هزینه نیاز نیست بلکه باید مدیریت‌ها به سمت حل مشکلات هدایت شود.

فیضیان اضافه کرد: تجهیزات برای انجام پژوهش ضروری است و باید براساس نیازها این تجهیزات و امکانات مهیا شود و شبکه استانی برای استفاده از آزمایشگاه‌ها، تجهیزات و امکانات تشکیل شود.

وی بر شناسایی موانع پیش‌روی پزوهش در استان تاکید و با بیان اینکه باید براساس سند چشم‌انداز شاخص‌ها تعریف شوند، عنوان کرد: همچنین پایان‌نامه‌های تقاضامحور در خیلی از دانشگاه‌ها شروع شده و امتیاز مالی نیز به محقق و پژوهشگر انجام آن داده می‌شود.

معاون پژوهشی دانشگاه لرستان تجاری سازی محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان را یکی از معضلات موجود جامعه پژوهشی در لرستان برشمرد و گفت: متاسفانه محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان و هسته‌های علمی معضلی است و زمانی این محصول تولید شده ارزش پیدا می‌کند که خریدار داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: تجاری سازی محصولات با دانشگاه نیست و دانشجو قدرت رقابت با یک بازاری که همان محصول را با قیمت ارزانتر از چین وارد ودر بازار عرضه می‌کند ندارد و ضرورت دارد که مقامات ارشد استان به این موضوع اهتمام ویژه داشته باشند تا مساله تجاری سازی این محصولات حل و استفاده از محصولات دانش‌بنیان به فرهنگ تبدیل شود.

فیضیان بیان کرد: رتبه‌بندی اشتغالزایی در دانشگاه‌های دنیا انجام و این مهم در دانشگاه لرستان با شمارکت دانشجویان در حال انجام است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha