• سه‌شنبه / ۱۱ آبان ۱۴۰۰ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400081108290
  • خبرنگار : 50225

فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مدیریت کرونا در استان عنوان کرد

رتبه نزولی خوزستان در رعایت پروتکل‌ها / لزوم افزایش واکسیناسیون دانش‌آموزی تا هفته آینده

رتبه نزولی خوزستان در رعایت پروتکل‌ها / لزوم افزایش واکسیناسیون دانش‌آموزی تا هفته آینده

ایسنا/خوزستان فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان گفت: پوشش واکسیناسیون دانش‌آموزان خوزستانی باید تا هفته آینده به ۸۰ درصد برسد تا از میانگین کشوری عقب نمانیم.

ولی‌الله حیاتی در نشست قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد استانی مدیریت کرونا در خوزستان که امروز (۱۱ آبان‌ماه) برگزار شد، با اشاره به کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوزستان، اظهار کرد: در حال حاضر میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در خوزستان بسیار پایین و در حد ۴۳ درصد است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی در بانک‌ها نیز کاهش یافته است که این مساله موجب نزولی شدن رتبه خوزستان در رعایت پروتکل‌ها در سطح کشور شده است.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان بیان کرد: بانک‌های خوزستان یک هفته برای نصب دستگاه تهویه هوا و افزایش رعایت پروتکل‌های بهداشتی فرصت دارند.

حیاتی با تاکید بر این‌که مردم نباید دچار عادی‌انگاری شوند، افزود: میزان پوشش واکسیناسیون در افراد بالای ۱۲ سال خوزستان ۷۳ درصد است که انتظار می‌رود مردم سریعا نسبت به دریافت واکسن اقدام کنند.

وی گفت: از طرف دیگر، پوشش واکسیناسیون دانش‌آموزان خوزستانی باید تا هفته آینده به ۸۰ درصد برسد تا از میانگین کشوری عقب نمانیم.

فرمانده قرارگاه عملیاتی و نظارتی ستاد مدیریت کرونا در خوزستان با بیان این‌که باید با افزایش پوشش واکسیناسیون ایمنی لازم برای مقابله با موج ششم ایجاد شود، افزود: خوزستان وسعت و جمعیت زیادی دارد بنابراین در زمینه واکسیناسیون نیز باید تلاش بیشتری شود.

وی با اشاره به اهمیت شناسایی بیماران در جلوگیری از وقوع پیک بعدی، بیان کرد: فرمانداری اهواز باید نسبت به تامین خودروهای مورد نیاز طرح شهید سلیمانی جدیت بیشتری داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha