به گزارش ایسنا، فرهاد بشیری در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش آموز همزمان با سالروز ۱۳ آبان بیان کرد: وزارت آموزش و پرورش از زمان رای اعتماد مجلس به وزرای دولت سیزدهم تاکنون با سرپرستی اداره می شود که نداشتن وزیر موجب کندی رسالت بسیار خطیر این مجموعه می گردد. با توجه به اهمیت و جایگاه این دستگاه با عظمت تعلیم و تربیت پیرو جلسه نمایندگان با رئیس جمهور، از ایشان می خواهم نسبت به معرفی فرد واجد شرایط برای گرفتن رای اعتماد به مجلس شورای اسلامی اقدام نمایند.
وی تصریح کرد: وزیر پیشنهادی باید حائز ویژگی هایی از جنس و بدنه با افتخار آموزش و پرورش بوده و همچنین دارای سابقه، گذشته و عملکرد شفاف، داشتن آگاهی و شناخت کافی به امور اداری آموزش و پرورش و جایگاه رفیع آن و دارای اهتمام و همت برای تربیت انسان های فرهیخته باشد. وزیری که به این موارد اعتقاد داشته باشد و تمام مساعی و تلاش خود را صرف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و همه اسناد بالادستی نموده و بتواند خواسته ها و مطالبات فرهنگیان ارزشمند را پیگیری نماید و برای احقاق حقه آنها رتبه بندی معلمان، همسان سازی حقوق آنها و پرداخت پاداش پایان خدمت بازنشستگان فرهنگی و توسعه و پیشرفت آموزش و پرورش را انجام دهد و از همه ظرفیت های علمی، فرهنگی و اقتصادی کشور استفاده نماید و بتواند طی دوران تصدی مسئولیت خطیر خود در مهمترین وزارتخانه کشور بالندگی و رشد همه جانبه ایجاد کند.
نماینده مردم پاکدشت در مجلش شورای اسلامی با اشاره به حملات سایبری روزهای گذشته علیه زیرساخت های سوختی کشور، گفت: با توجه به تکرار حملاتی از این دست با توجه به عناد روزافزون دشمنان و تغییر تاکتیک آنان از روش های سخت افزارانه و لشکرکشی های گسترده به شیوه های متقلبانه در بسترهای سایبری و وابستگی بیش از پیش ساختار امور کشور به بسترهای سایبری لازم است مسئولان مربوطه با هماهنگی سازمان پدافند غیرعامل کشور تدابیر و راهکارهایی را اتخاذ نمایند تا از تکرار حوادثی از این دست جلوگیری شود و از سوی دیگر در صورت وقوع این حملات تحت فرماندهی واحد که دستخوش تغییرات سیاسی و اداری دوره ای نشود و با پیش بینی و پی ریزی طرح های مختلف پدافند مناسبی اعمال کنند تا کمترین آسیب به زیرساخت ها و نیازهای اساسی و اقتصادی مردم شریف ایران اسلامی وارد شود.
بشیری در رابطه با بحث شفافیت تصریح کرد: شفافیت یا ارائه اطلاعات مردم با برنامه ها به خود مردم یکی از بسترهای نظارتی است. مقام معظم رهبری می فرمایند هیچ کسی فوق نظارت نیست و خود رهبری هم فوق نظارت نیست، چه برسد به دستگاه های مرتبط با رهبری، بنابراین همه باید نظارت شوند. نظارت بر کسانی که حکومت می کنند به طور طبیعی به معنای تجمع قدرت و ثروت است، یعنی اموال بیت المال و اقتدار اجتماعی و سیاسی در بخشی از حکام است و برای اینکه امانت به خرج دهند و سوء استفاده نکرده و نفسشان طغیان نکند، لازم است که همه باشند.
وی با اشاره به اینکه شفافیت از مطالبات مردم به خصوص جوانان است، گفت: ولی نعمتان ما می خواهند بدانند که منتخبان آنها و مدیران سطوح مختلف در راستای وظایف محوله، سلامت مالی و فسادستیزی چه می کنند. بنابراین از هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی می خواهم که طرح شفاف سازی آرای نمایندگان را سریع تر در دستورکار مجلس قرار داده و دولت نیز با همراهی دستگاه های مرتبط تدابیری اتخاذ کند که شفافیت مالی مدیران و مسئولان در سریع ترین زمان ممکن انجام شود تا از فرصت طلبی عده ای سودجو که به حیثیت همه کارمندان و مدیران خدوم همه دستگاه ها لطمه وارد می کنند، جلوگیری شود.
نماینده مردم پاکدشت در ادامه با اشاره به برخی مسائل حوزه انتخابیه خود اظهار کرد: از مسئولان مربوطه می خواهم در خصوص تکمیل کمربندی ملی پاکدشت، خط دوم انتقال پسآب از تهران به پاکدشت، استادیوم ۵ هزار نفری شهدای مرصاد، بیمارستان منطقه، شهرک فرون آباد و... و تأمین آب برای کشاورزی و رفع مشکلات تعاونی های مسکن قریب به ۲۰ ساله اقدام فوری انجام دهند.
بشیری در پایان ضمن از رئیس جمهور و هیأت دولت که در میان مردم حضور پیدا می کنند تشکر کرد.
انتهای پیام
نظرات