سیف الله رنجبر در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به خشک شدن سراب روانسر، اظهار کرد: این سراب به عنوان پربازدیدترین جاذبه گردشگری روانسر این روزها به دلیل کاهش بارندگی و برداشت بی رویه آب خشک شده است.
وی خشک شدن سراب روانسر را در 100 سال اخیر بی سابقه خواند و افزود: باتوجه به اینکه این سراب مهمترین جاذبه گردشگری روانسر است، شرایط کنونی آن روی حوزه گردشگری این شهرستان تاثیر گذاشته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی روانسر به بازدید سالانه حدود یک و نیم میلیون نفر از این سراب زیبا اشاره کرد و گفت: تا پیش از این شیوع بیماری کرونا آمار بازدیدها از این سراب را کاهش داده بود و حالا با خشک شدنش نیز شرایط بدتر شده است.
وی ادامه داد: در اطراف سراب روانسر واحدهای اقامتی زیادی به همراه فروشگاه های صنایع دستی قرار دارند که با خشک شدن سراب میزان درآمدشان بسیار کاهش پیدا کرده است.
رنجبر با بیان اینکه خشک شدن سراب مدت زمان اقامت گردشگران در روانسر را بسیار کاهش داده، گفت: واحدهای اقامتی اطراف این سراب با کاهش 60 درصدی مراجعه مسافرین در این مدت مواجه بوده اند و فروشگاه های صنایع دستی هم 70 درصد کاهش فروش داشته اند.
این مسئول افزود: تا پیش از خشک شدن سراب روانسر بخشی از گردشگرانی که به این شهرستان سفر می کردند، ترجیح می دادند شب را در واحدهای اقامتی اطراف آن بگذرانند و زیبایی های آن را در شب نیز ببینند، اما اکنون مدت اقامت گردشگرانی که به این شهرستان می آیند به حدود سه تا چهار ساعت کاهش یافته است.
وی یادآورشد: انتشار خبر خشک شدن این سراب کاهش ورود گردشگران به روانسر را هم به دنبال داشته، بگونه ای که درحال حاضر میزان بازدیدکنندگان از این سراب طبق مشاهدات به نسبت گذشته به حدود یک سوم کاهش یافته است.
رئیس اداره میراث فرهنگی روانسر یادآور شد: مشکلاتی که این روزها با خشک شدن سراب روانسر برای گردشگری این شهرستان بوجود آمده درحالیست که از حدود دو سال پیش شیوع بیماری کرونا هم ضربه های سختی را به این حوزه وارد کرده بود.
انتهای پیام
نظرات