• دوشنبه / ۱۰ آبان ۱۴۰۰ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1400081007594
  • خبرنگار : 50194

رئیس انجمن سیستم های فازی ایران:

ربات‌ها در دهه آینده جای انسان را می‌گیرند

ربات‌ها در دهه آینده جای انسان را می‌گیرند
عکس تزیینی است

ایسنا/مازندران رئیس انجمن سیستم های فازی ایران معتقد است دهه آینده بی شک یک دهه ترکیباتی بین انسان و ماشین است که رباط ها و ماشین ها جایگزین انسان خواهند شد.

پروفسور محمد مهدی زاهدی در نخستین همایش ملی گرامیداشت دهه ریاضیات که به میزبانی دانشگاه مازندران برگزارشد، اظهار کرد: براساس گفته های بزگان علم و دانش ریاضی مادر علوم است به این معنا که پایه و اساس علوم دیگر به صورت مستقیم و غیرمستقیم با علوم ریاضی در ارتباط است.

وی با اشاره به اینکه واقعیت های دنیای امروز نیازمند نگاه جدید به ریاضی است، تصریح کرد: با توجه به گسترش فناوری نورطی ۱۰ سال آینده، فضای جدیدی بخصوص برای نسل آینده ایجاد می شود بنابراین باید از هم اکنون نوعی آمادگی در این نسل دیده شود تا درآینده و آن فضا بتوانند به راحتی کار کنند.

رئیس انجمن سیستم های فازی ایران خاطرنشان کرد: دنیای آینده، دنیای پلتفرم ها در همه حوزه های مدیریت ، بهداشت و درمالن و اقتصاد است و یقینا بیش از ۷۰ درصد مشاغل متاثر از فناوری نو هستند و متحول خواهد شد.

زاهدی با اشاره به اینکه ریاضیات باعث شد تا فناوری های نو ظهور و بروز پیدا کنند، گفت: توسعه فناوری های دیجیتال و هوش مصنوعی، محاسبات ابری، کلان داده ها و غیره در دنیای آینده بر اساس آن ها ایجاد می شود که پایه همه آن ها ریاضیات است.

وی با بیان اینکه باید ارتباط ترکیباتی بین علوم ریاضی و انسانی را بدانیم که درکشور کمتر به آن توجه شده را بدانیم، افزود: به عنوان نمونه درحوزه صنایع حتی مدیران معمولی از مهندسین گذاشته شدند در حالی که علوم انسانی باید حضور داشته باشد بنابراین ترکیب علوم انسانی و ریاضی درمدیریت آینده جهان در بهره گیری از علم و فناوری یک امر اجنتاب ناپذیر است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: رشته های مهندسی به عنوان ابزارهای پیاده سازی هستند که برگرفته شده از علوم پایه به ویژه ریاضی و انسانی هستند.

زاهدی یادآورشد: دهه آینده بی شک یک دهه ترکیباتی بین انسان و ماشین است که رباط ها و ماشین ها جایگزین انسان خواهند شد.

وی با اشاره به اینکه نگاه ها در حوزه ریاضی همچنان باید متحول شود، بیان کرد: آیا لازم است ریاضیات محض در کشوربه این صورت و  بدون اینکه اثربخشی آن را در سایر حوزه ها بدانیم کار شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: دانشکده های ریاضی باید متحول شوند و رشته های جدیدی که می تواند تاثیرگذار و هماهنگ با جریان جدید علمی و فناوری و نوآوری  است صورت بگیرد و بدین صورت که باید به سمت رشته های میان رشته ای در رشته ریاضی مانند ریاضیات مالی ،مهندسی ریاضی ، ریاضیات در پزشکی ، اقتصاد ریاضی و غیره حرکت کرد.

زاهدی با بیان اینکه باید در مرزهای دانش حرکت کرد،افزود: باید حتما بخشی از دانشکده ها و گروه های ریاضی به ریاضی محض اختصاص داده شود اما نه به این صورتی که الان بسیار زیاد است و باعث شده تا افراد بی انگیزه شده و شاهد افزایش بیکاری هستیم بلکه باید تغییر جهتی صورت بگیرد و با این رویکر هم سیاست های کلان کشور و هم دانشگاه و به ویژه اعضای هیات علمی که نقش بی نظر و بی بدیلی دارند باید پای کار بیایند و از تغییر رویکرد و جنبه های کاربردی علمی که موضوع مهارتی و نیازهای آتی است، استقبال کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha