• یکشنبه / ۹ آبان ۱۴۰۰ / ۱۶:۲۶
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400080906617
  • خبرنگار : 30054

خرید آنلاین تار و سنتور از سازگر تا هنرجو

خرید آنلاین تار و سنتور از سازگر تا هنرجو

خرید کردن یکی از لذت بخش‌ترین کارهایی است که بسیاری از انسان‌ها به آن علاقه‌مند هستند. در اصل حقیقتِ کار کردنِ بسیاری از مردم این است که با کسب درآمد، کالای مورد علاقه‌ی خود را خریداری نمایند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام سازباز، می‌خواهد خرید موبایل و ماشین، خرید کتب و البسه و یا می‌خواهد خرید ساز و دیگر آلات موسیقی باشد؛ در هرصورت خرید کردن یکی از لذت های زندگی است که در صورت عدم آگاهی از کالا، می‌تواند به یک تجربه‌ی بد تبدیل شود. از قدیم الایام بسیاری از مردم در بازار موسیقی قیمت تار، سه تار، سنتور، گیتار و دیگر سازها را روزانه دنبال می‌کنند تا بتوانند در اولین فرصت با بهترین قیمت، ساز مورد نظر خود را خریداری نمایند. امروزه و بویژه بعد از شیوع ویروس کرونا بسیاری از مردم به صورت اینترنتی و آنلاین ساز مورد علاقه خود را تهیه می‌کنند. همینطور قیمت ساز و سایر ادوات موسیقی مورد نظر خود را از وبسایت‌های مرجع و معتبر استعلام می‌گیرند. خرید تار و خرید سنتور یکی از اتفاقاتی است که در این مقاله می‌خواهیم به آن اشاره کنیم؛ چراکه بسیاری از کسانی که خرید اینترنتی ساز انجام می‌دهند، به دنبال سازهای سنتی تار و سنتور هستند.

مشخصات و خرید سنتور

سنتور یک ساز ذوزنقه شکل، به عنوان یکی از سازهای سنتی کشور شناخته می‌شود. خرید سنتور از دیرباز مورد توجه بسیاری از اساتید و کارشناسان موسیقی قرار داشته و همین امر سبب شده تا قیمت سنتور نیز تا حدودی بر اساس نظر کارشناسان تعیین گردد. این قیمت‌گذاری می‌تواند براساس تجربه، کیفیت متریال بکار رفته، پرداخت نهایی چوب و لوازم جانبی همراه ساز باشد. عموما ساز سنتور را همراه با جعبه‌ی فومی، آچار کوک و یک جفت مضراب همراه با نمد به فروش می‌رسانند اما ممکن است بسیاری از سازنده‌های سنتور بخواهند که علاوه بر این لوازم، سیم و خرک اضافه، ساچمه‌ی اضافه و یا جعبه‌ی مضراب هم در بسته‌بندی ساز قرار دهند که این خود می‌تواند سبب افزایش قیمت سنتور شود. معمولا سنتور را از چوب گردو می‌سازند و اینکه چه کیفیت چوبی در ساخت سنتور به کار رفته، تعیین کننده‌ی مدل و تعداد مهرهای ساز (بر اساس کیفیت ساختِ سازنده) می‌باشد. چوب گردوی فِر دار با بیش از 20 سال سن بهترین چوبی است که می‌توان برای ساخت سنتور استفاده کرد. برای کیفیت هرچه بهتر سنتور، از سیم‌های بدرای آلمانی زرد و سیم‌های استیل کره‌ای سفید استفاده می‌کنند. اگر سنتور شما مجهز به این دو مدل سیم نباشد می‌توانید با تعویض سیم‌ها، صدای مطلوب و بهتری از سنتور دریافت کنید. در نظر داشته باشید هرچه کیفیت سنتور بالاتر باشد و متریال مرغوب‌ در تولید آن بکار رفته باشد، به همان اندازه قیمت ساز بالاتر خواهد بود. پدر سنتور نوازی ایران، استاد مشکاتیان که صاحب سبک در نوازندگی سنتور هستند، سازنده‌های بنام بسیاری را برای خرید سنتور تایید کرده‌اند. شما می‌توانید برای مشاهده‌ی این سنتورهای تایید شده به وبسایت سازباز مراجعه کنید و از قیمت سنتور مورد نظر خود مطلع شوید.

خرید آنلاین تار و سنتور از سازگر تا هنرجو

مشخصات و خرید تار

تار در اصل ساز ملی کشور ایران محسوب می‌شود. قیمت تار مانند ساز سنتور از فاکتورهای متعددی مانند نظر کارشناس و استاد، سازنده و الگوی تار، لوازم جانبی همراه و جنس متریال بکار رفته تبعیت می‌کند. عموما جنس کاسه و نقاره‌ی تار از چوب توت می‌باشد. علت استفاده از چوب توت، مقاومت و دوام ساز در دراز مدت، طنین و کشش نت بالا، امکان پرداخت و سمباده به راحتی بر روی این چوب و … می‌باشد. جنس پوست تار، پرده ها، خرک و سیم گیر و فاصله ی سیم از پوست در تعیین جنس صدای تار موثر می باشد و البته این پارامتر با تعویض پوست و یا نم‌دار کردن پوست قابل تنظیم است. ماندگارترین و اصیل‌ترین تار موجود در کشور متعلق به استاد فقید، یحیی می‌باشد و در جهان تنها 5 عدد از این ساز باقی مانده است. قیمت تار یحیی در حال حاضر بیش از 500 میلیون تومان تعیین شده و عموما در مزایده‌ها به فروش می‌رسد. تار استاد یحیی در اصل یک الگوی ثابت و اصیل برای ساخت این ساز محسوب می‌گردد. عموما سازنده‌های تار، ساز را به همراه جعبه‌ی فومی و یک عدد مضراب موم شده به مشتری عرضه می‌کنند. اما ممکن است بسیاری از سازندگان دیگر، علاوه بر لوازم ذکر شده سیم، خرک، سیم‌گیر و پوست اضافه نیز در بسته‌بندی خود قرار دهند. این امر ممکن است در قیمت نهایی تار موثر باشد. در نظر داشته باشید نوع الگو و کیفیت متریال بکار رفته در مراحل تولید و ساخت، در قیمت نهایی ساز موثر خواهد بود. سازنده‌های تار در کشور تقریبا ناشناخته هستند و عموما مرجع کاملی که بتواند این اساتید را پوشش دهد وجود ندارد. شما با مراجعه به وبسایت سازباز می‌توانید آرشیو کاملی از سازنده‌های تار را در اختیار داشته باشید و با استفاده از ویدئوهای کارشناسی و تصاویر حرفه‌ای تارهای مختلف، ساز مورد نظر خود را انتخاب کنید. همچنین از طریق شماره‌های 09123094047 و 02188732542 از مشاوره رایگان و تخصصی کارشناسان سازباز بهره‌مند شوید.

خرید آنلاین تار و سنتور از سازگر تا هنرجو

مجموعه‌ی سازباز با آدرس https://sazzbazz.com/ به هنرجویانی که قصد خرید تار و سنتور را به صورت آنلاین دارند، رایگان مشاوره می‌دهد و به شکل 24 ساعته آماده‌ی پاسخگویی به سوالات شما می‌باشد. آرشیو کاملی از ویدئوهای نقد و بررسی، عکس‌های متعدد از زوایای مختلف برای هر ساز، توضیحات و مشخصات فنی محصول به شما در انتخاب ساز مورد نظرتان کمک می‌کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر نیز می توانید مجموعه ی سازباز را در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام، توییتر و فیسبوک نیز دنبال کنید.

انتهای رپرتاژ آگهی