• شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400080805546
  • خبرنگار : 50167

اجرای نظام ارجاع به صندوق بیمه همگانی در سه شهرستان زنجان

اجرای نظام ارجاع به صندوق بیمه همگانی در سه شهرستان زنجان

ایسنا/زنجان رئیس بیمه سلامت استان زنجان گفت: برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی از ۱۰ آبان‌ماه در شهرستان‌های ابهر، خرم‌دره و خدابنده آغاز خواهد شد.

یعقوب شیویاری ظهر امروز (۸ آبان‌ماه) در نشست خبری که در سالن جلسات اداره‌کل بیمه سلامت استان زنجان برگزار شد، ضمن تبریک هفته بیمه سلامت، اظهار کرد: همزمان با سراسر کشور در اداره‌کل بیمه سلامت در هفته سلامت براساس روزشمار به ترتیب با عناوین پوشش همگانی و حفاظت مالی از بیمه‌شدگان، کرونا و حمایت بیمه‌ای، سازمان الکترونیک و هوشمندسازی، پزشک خانواده و نظام ارجاع، پیشگیری فرهنگ‌سازی و آموزش، تجمع منابع و خرید راهبردی و مشارکت‌های اجتماعی و تکریم شرکای کاری، اقدامات و برنامه‌های مختلفی انجام شده است.

وی در رابطه با برنامه پزشک خانواده و اجرایی شدن نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی، افزود: در شهرستان‌های ابهر، خرم‌دره و خدابنده اقدامات لازم برای این منظور انجام شده و با توجه به تغییرات انتصاب پزشکان، اجرای برنامه پزشک خانواده و اجرایی شدن نظام ارجاع در صندوق بیمه همگانی آغاز خواهد شد.

این مسئول با بیان اینکه اداره‌کل بیمه سلامت استان زنجان طی یک سال گذشته از لحاظ مالی از شرکای کاری پشتیبانی مالی خوبی داشته است، تصریح کرد: سال‌های ۹۹ و ماقبل آن ریالی در استان زنجان به بیمه‌شدگان بدهکار نیستیم و در سال ۱۴۰۰ نیز با تامین منابع مالی، ماه به ماه پرداخت می‌شود؛ گفتنی است در صورت تامین منابع مالی ۱۰۰ درصد هزینه‌های بیماران خاص برعهده سازمان بیمه سلامت استان زنجان باشد.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه ماهانه به صورت میانگین ۲۲ میلیارد تومان توسط بیمه سلامت استان به شرکای کاری پرداخت می‌شود، گفت: در مردادماه حدود ۲۵ میلیارد تومان به شرکای کاری پرداخت شده زیرا در پیک پنجم کرونا قرار داشته‌ایم و هزینه‌های سرسام‌آوری در این ماه داشته‌ایم.

شیویاری با بیان اینکه در سیاست‌گذاری حوزه سلامت به ویژه در موضوع بیمه سلامت در قانون‌ها بازنگری شود که بستگی به تصویب کمیسیون مجلس و شورای عالی بیمه است، اظهار کرد: تامین منابع پایدار مالی بیمه سلامت بسیار حائز اهمیت بوده زیرا در صورت وجود مشکل، بیمه‌شدگان بیمه سلامت دچار آسیب می‌شوند که در این خصوص رایزنی‌هایی در حال انجام است.

وی با اشاره به تحت پوشش قرار دادن بیماران اوتیسم و بخشی از درمان‌های توانبخشی توسط بیمه سلامت در سال ۱۴۰۰، افزود: بیماران اوتیسم برای عقد قرارداد با بیمه سلامت مراجعه نکردند که می‌تواند به دلیل این بیماران معمولا به مراکز هلال‌احمر و بهزیستی مراجعه می‌کنند و در سایر موارد اپتومتریست‌ها، شنوایی سنجی‌ها، کاردرمانی و گفتار درمانی‌ها هستند و بخش خصوصی استقبال نکرده است، البته مردم آزاد مراجعه می‌کنند و پول آن را نقد دریافت می‌کنند.

این مسئول با بیان اینکه دفترچه‌های بیمه‌شدگان بیمه سلامت تا پایان آذرماه به صورت سیستمی تمدید خواهد شد و پس از آن باید برای تمدید به صورت اینترنتی یا با مراجعه به دفاتر پیشخوان اقدام کنند، خاطرنشان کرد: بیمه‌شدگان می‌توانند از طریق آدرس الکترونیکی https://eservices.ihio.gov.ir/esc/ و https://www.bimehsalamatiranian.ir  مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha