به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، «مصاحبه با دکتر محمد دهقانی «عضو هیئت علمی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان – دانشگاه تهران »، «گرمایش اهمی»، «دستگاه سورتینگ»، «فرایندهای غشایی در صنعت غذا»، «تاریخچه و خط تولید پفک»، «استانداردهای ملی رنگها در صنایع غذایی»، «دستگاه اکسترودر و انواع آنها» از جمله مطالب و مقالاتی است که در این شماره میخوانیم.
شماره سوم نشریه علمی دانشجویی«صنعت و غذا» به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی گروه فناوری صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران و مدیر مسئولی طه عبدالملکی و سردبیری دنیا فرجزاده به صورت گاهنامه منتشر شده است.
علاقهمندان برای مشاهده فایل کامل نشریه به سایت نشریه به آدرس foodsj.ut.ac.ir مراجعه کنید.
انتهای پیام
نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا» منتشر شد
شماره سوم نشریه علمی دانشجویی «صنعت و غذا»؛ گاهنامه انجمن علمی دانشجویی مهندسی ماشینهای صنایع غذایی پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منتشر شد.
- در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
- -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
- - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بیاحترامی به اشخاص، قومیتها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزههای دین مبین اسلام باشد معذور است.
- - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نظرات