محسن مرادی در جلسه هیات رئیسه دانشگاه آزاد کاشمر با اشاره به تجارب دانشگاه آزاد در سالهای گذشته افزود: دانشگاه آزاد اسلامی تجارب گرانقدری برای ارتباط با جامعه و حل مسائل آن دارد. از این رو رویکرد دانشگاه از آموزش صرف و آکادمیک به سمت آموزش همراه با حل مسائل جامعه تغییر کرده است.
وی عنوان کرد: با توجه به ظرفیتها و توانمندیهایی که در منطقه و شهر کاشمر وجود دارد و در سایه این همگرایی و تعاملات، امید به آینده بیش از گذشته زنده شده است.
مرادی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان کاشمر به خصوص در بخش کشاورزی اظهار کرد: راهاندازی مرکز تحقیقات کشاورزی در شهرستان کاشمر باید در استان مطرح و پیگیری شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی عنوان کرد: نقش آفرینیهای دانشگاه در فضای جامعه با نگاه مبتنی بر تامین نیازهای روز جامعه موجب افزایش اعتماد اجتماعی به دانشگاه شده است.
وی با اشاره به راهاندازی مدرسه عالی هوانوردی در کاشمر با همکاری یک فرودگاه خصوصی افزود: مدرسه عالی هوانوردی کاشمر یک ظرفیت فوقالعاده است که برای حمایت از آن در جهت ارتقای سطح خدماتدهی این مجموعه، موضوع برای تامین اعتبار در صندوق پژوهش استان مطرح خواهد شد.
محیط دانشگاه باید به لحاظ سیاسی پویا باشد
فرماندار شهرستان کاشمر نیز در این نشست گفت: در حوزه شهرستان نگاه توسعهای داریم و نقشه راه هم همان سند توسعه شهرستان است که بر اساس ظرفیتها، توانمندیها، فرصتها و تهدیدها در تصو آن تصمیمگیری و برنامهریزی میشود.
مسلم ساقی با بیان اینکه استفاده از ظرفیتها از موضوعاتی است که در بخشهای مختلف بر آن تمرکز شده، گفت: از ظرفیت دانشگاهها در موضوعات مختلف اجتماعی و اقتصادی برای حل مسائل شهرستان بهرهگیری شده است.
ساقی تصریح کرد: شهرستان کاشمر دارای ظرفیتهای بالقوهای است که تا کنون کمتر استفاده شده، به طوری که فرصتها و ظرفیتهای خوبی در حوزه گیاهان دارویی در این شهرستان وجود دارد که باید با همافزایی و ارتباط بیشتر بین دانشگاه و حوزه صنعت، تولید و بهرهبرداری از آن تقویت شود.
فرماندار کاشمر گفت: جای خرسندی است که رشتههای جدید بر اساس نیازهای بومی منطقه در دانشگاه راهاندازی میشود، با رویکرد متفاوت دانشگاه در حوزه توسعه اجتماعی باید حمایت از تشکلها و نشریات دانشجویی بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: محیط دانشگاه باید یک محیط زنده و پویا باشد. قطعا بهترین مکانی که تضارب آرا در آن اتفاق میافتد، محیط دانشگاه است.
ساقی در ادامه با اشاره به اینکه فرودگاه خصوصی کاویان پرواز از ظرفیتهای شهرستان است، اظهار کرد: با توجه به اینکه این مجموعه یک ظرفیت برای منطقه است، تفاهم نامهای در حوزه مدیریت بحران با فرودگاه امضا شده تا بتوانیم استفاده بیشتری از آن داشته باشیم.
امام جمعه کاشمر در این جلسه با اشاره به ظرفیتهای دانشگاه در شهرستان گفت: باید از فضاهای موجود در دانشگاه برای ارائه خدمات بهتر به مردم منطقه و به ویژه دانشجویان استفاده شود.
حجتالاسلام جواد طاهری افزود: با توجه به اینکه منطقه ترشیز معادن بسیاری دارد، راهاندازی رشته معدن در دانشگاه آزاد کاشمر ضروری است.
وی با اشاره به ظرفیتهای شهرستان در زمینه زیارت و گردشگری، راهاندازی رشتههای گردشگری با رویکرد زیارت را از دیگر نیازهای حوزه آموزش در این شهرستان برشمرد.
طاهری با بیان اینکه باید ارتباط دانشگاه با دستگاههای اجرایی و دولتی تقویت شود، گفت: حرکتهایی در شهرستان برای جلب سرمایهگذاران بومی و غیربومی شروع شده که امیدواریم با معرفی ظرفیتهای منطقه در بخشهای مختلف توسعه و پیشرفت شهرستان را شاهد باشیم.
در این جلسه جواد موسوی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر، گزارشی از اقدامات و عملکرد دانشگاه در حوزههای مختلف ارائه نمود.
همچنین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی از فرودگاه کاشمر، مزرعه تحقیقاتی، مرکز رشد و مدرسه عالی هوانوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کاشمر بازدید کرد.
انتهای پیام
نظرات