هادی بیگی نژاد در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر جوان گرایی و ضرورت توجه به این موضوع، بیان کرد: اولین موضوعی که در این خصوص حائز اهمیت می باشد بحث توانایی جسمی است. عرف بر این است که هرچه سن انسان بالاتر می رود، توانایی جسمی وی پایین تر می آید. به همین دلیل برخی از افرادی که سن بالایی دارند اما همچنان به کار ادامه می دهند بعضا در جلسات خوابشان می برد، یا حتی وقتی سن افراد بالاتر می رود درگیر بیماری می شوند این افت جسمی به همراه افزایش بیماری خود به خود منجر به کاهش راندمان مدیران می شود.
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه نکته دیگر حائز اهمیت در این زمینه اختلاف نسلی است، تصریح کرد: طبیعی است که مدیران مختلف زمانی که سنشان افزایش می یابد با نسل قبل خود تفاوت پیدا می کنند. قطعا گفتمان، نظرات و دیدگاه های یک فرد ۸۰ ساله با ۵۰ ساله و ۲۰ ساله متفاوت است. از آنجا که اکثریت جمعیت جامعه ایران جوان است، احتیاج به مدیری دارد که هم توانایی انجام کار و تلاش بیشتری را داشته باشد و هم گفتمان و مطالبه آنان را بفهمد و درک کند. وقتی این دو مولفه کلیدی را کنار هم می گذاریم به این نتیجه می رسیم که باید از مدیران جوان استفاده کنیم.
بیگی نژاد تاکید کرد: یک مدیر جوان، انقلابی و پاکدست لازمه پیشبرد امور است. ما از دولت جدید توقع داشتیم که چنین مدیرانی را به کار بگیرد اما متاسفانه توقع ما آنطور که باید و شاید محقق نشد. آنطور که باید به جوانان انقلابی میدان داده نشد. مقام معظم رهبری تاکید داشتند که برای این امر برنامه ریزی انجام شود اما ما متاسفانه برنامه ای از دولت در این حوزه ندیدیم. اگر میانگین سنی دولت را در نظر بگیریم مشخص است که استفاده از جوانان در دولت خیلی کم شده است.
انتهای پیام
نظرات