بهروز اکرمی چهارشنبه ۲۸ مهرماه در جلسه شورای اطلاع رسانی استان مرکزی اظهار کرد: در خصوص بازگشایی مدارس باید اطلاعرسانی کافی صورت گیرد و با برگزاری نشست مشترک بین مسئولان و کارشناسان آموزش و پرورش و مسئولان و کارشناسان حوزه سلامت تصمیمگیری شود و دغدغههای مردم و افکار عمومی در این نشستها مطرح شود تا تصمیمسازیها اثربخش باشد.
وی با اشاره به ناشناخته بودن بیماری کووید ۱۹ اظهار کرد: با توجه به بالا بودن سیستم ایمنی کودکان درصد ابتلای آنان به بیماری کمتر است اما هرگونه تصمیم گیری در خصوص حضور دانش آموزان در مدرسه باید یک تصمیم مشترک جمعی با حضور مسئولان، کارشناسان و نمایندگان افکار عمومی باشد تا نگرانی مردم برطرف شود.
معاون استاندار مرکزی با اشاره به بازگشایی تدریجی مدارس گفت: رسانه ملی و اصحاب رسانه باید با گزارشهای میدانی نقاط ضعف بازگشایی مدارس را رسانهای کنند تا با پیگیری از سوی آموزش و پرورش و حوزه سلامت به والدین و دانش آموزان اطمینان بخشی لازم در خصوص فعالیت حضوری مدارس داده شود.
او افزود: بازگو کردن دستورالعملهای بهداشتی به دانش آموزان و معلمین به صورت روزانه و مستمر با استفاده از ابزارهای تبلیغی گوناگون موجب خواهد شد تا پروتکلها در فضای آموزشی با دقت بیشتری رعایت شود.
وی بر استفاده از ظرفیت فضای مجازی در اطلاع رسانی موضوع بازگشایی مدارس تاکید کرد و گفت: هر چقدر سطح اطلاعات دانش آموزان بیشتر باشد با اطمینان خاطر در کلاس درس حاضر خواهند شد و شبکه شاد بهترین رسانه مجازی برای اطلاع رسانی دقیق و صحیح است.
اکرمی بر تهیه و کنترل چک لیست بهداشتی کرونایی در بازگشایی مدارس تاکید کرد و افزود: با بازگشایی مدارس باید شاخصهای بهداشتی فضاهای آموزشی در قالب چک لیست با نظارت علوم پزشکی و توسط مدیر مدرسه به صورت روزانه کنترل شود تا دانش آموزان در سلامت کامل به تحصیل بپردازند.
وی خواستار نظارت بیشتر بر فعالیت مدارس غیرانتفاعی شد و افزود: فضاهای آموزشی برخی مدارس غیرانتفاعی خیلی استاندارد نیست و بعضا یک منزل مسکونی تبدیل به یک مدرسه غیرانتفاعی شده است و باید بیشتر مورد نظارت قرار گیرد.
او تصریح کرد: با رعایت استانداردها، اطلاع رسانی صحیح و برطرف کردن نقاط ضعف است که میتوان زمینه بازگشایی مدارس را در سایه رعایت پروتکلهای بهداشتی فراهم کرد.
انتهای پیام
نظرات