علی رسولیان در ادامه سفر دو روزه به سمنان در ستاد تسهیل این استان،اظهار کرد:استان سمنان میتواند در سایه همگرایی مسیر توسعه را بیش از گذشته طی کرده و به هدف گذاری رشد ۸ درصدی اقتصادی دست یابد.
وی ادامه داد: علیرغم فشارهای تحریم که کشور با آن مواجه است و در بخشهای مختلف مشکل ایجاد کرده، خوشبختانه بخش خصوصی در اقتصاد کشور بسیار خوب عمل کرده است.
معاون وزیر با بیان اینکه ستاد های تسهیل نقش بسیار تاثیرگذاری در این موفقیت ها داشتند افزود: خوشبختانه علی رغم این فشار ها، عمق داخلی سازی در بخش تولید کشور افزایش یافت و واردات برخی اجناس حذف شد.
وی با بیان اینکه تولیدات صنعتی کشور در سال گذشته بیش از ۷ درصد رشد داشته است تصریح کرد: واحدهای راکد کشور نیز نسبت به پایان سال ۹۹، در حال حاضر بالغ بر ۱۰ درصد کاهش یافته است.
معاون وزیر صمت با بیان اینکه تامین زیرساخت ها و امکانات برای صنایع کوچک از جمله آب و برق یکی از وظایف مهم ماست گفت: افزایش و توسعه شهرک های صنعتی باید بر اساس یک آمایش سرزمینی باشد.
وی اضافه کرد: ما یک برنامه ۱۰ هزار هکتاری برای توسعه شهرکهای صنعتی کشور اتخاد کردیم که بخشی از این مهم متعلق به استان سمنان است.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران خاطرنشان کرد: سهم صنعت از آب کشور، ۱.۸ درصد است که نسبت به میانگین جهانی بسیار پایین است و اگر میخواهیم رشد اقتصادی و ایجاد اشتغال داشته باشیم، باید این میزان افزایش یابد.
وی با بیان اینکه تامین آب یکی از موضوعات اصلی و مهم توسعه استان سمنان است اظهار کرد: بازچرخانی آب استفاده شده داخل شهرکهای صنعتی و استفاده از پساب شهرها برای صنعت، در دستور کار ما قرار دارد و هدفگذاری داریم تا این میزان به هزار لیتر در ثانیه افزایش یابد.
وی با اشاره به نیاز شهرک های صنعتی به انرژی برق افزود: برنامه۹۵۰ مگاواتی تامین برق برای شهرک های صنعتی را در کشور هدفگذاری کردیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: تامین برق از طریق انرژی خورشیدی به منظور کاهش قطعیهای برق یکی از راهکارهای مورد توجه ماست که استان سمنان نیز میتواند در این حوزه موفق عمل کند.
وی از تلاش برای فعالسازی واحدهای تعطیل خبر داد و اضافه کرد: احیاء واحد های راکد بسیار اهمیت دارد و مورد تاکید رییس جمهور و در دستور کار دولت قرار دارد که در حال حاضر پایش واحد های راکد در حال انچام است. با کمک سرمایه گذاران جدید، می توانیم به سمت احیاء واحد های راکد گام برداریم.
رسولیان با اشاره به وجود برخی طرح های نیمه تمام در شهرک های صنعتی گفت: در بحث شرکت هایی که زمین در شهرک های صنعتی دریافت کرده و احداث واحد تولیدی نداشتند، ورود کردیم و تاکنون ۵۱۰ هکتار زمین پس گرفته شده است.
وی با اشاره به طولانی بودن فرآیند اخذ برخی مجوزها افزود: تلاش می کنیم برای جلوگیری از بروکراسی های اداری، دستورالعملها را در قالب یکسان و یک دستورالعمل ارائه کنیم.
رسولیان گفت: تا پایان سال بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان در بحث زیرساختهای شهرکهای صنعتی و واحدهای تولیدی و صنعتی سرمایه گذاری خواهیم کرد.
انتهای پیام
نظرات