• سه‌شنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400072719288
  • خبرنگار : 50160

شهردار منتخب زنجان:

پرونده صدور حکم شهرداری زنجان در حال بررسی است

پرونده صدور حکم شهرداری زنجان در حال بررسی است

ایسنا/زنجان شهردار منتخب شورای شهر زنجان گفت: استعلامات از استان به وزارت کشور ارسال شده و باید منتظر نظر نهایی وزارتخانه برای صدور حکم شهرداری باشیم.

عباس راشاد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: از زمان رای اعتماد اعضای شورای شهر به بنده ۲۷ روز سپری شده و مراحل طبق شرایط عادی در حال بررسی است و باید منتظر نظر وزارت کشور باشیم و امیدواریم مشکلی در این مسیر وجود نداشته باشد.

وی تصریح کرد: البته مواردی در فضای مجازی علیه شهردار منتخب مطرح شده ولی براساس آخرین استعلام سوءپیشینه بنده، هیچ‌گونه پرونده در جریان در محاکم قضایی و امنیتی نداشته و شرایط کاملا عادی است؛ هرچند شاید عده‌ای علاقه‌ای به این وضعیت نداشته باشند.

عضو پیشین شورای شهر زنجان، در ادامه در خصوص معرفی خود به‌عنوان کاندیدای یکی از معاونت‌های استانداری زنجان، گفت: موضوعی در این رابطه مطرح نشده است. البته تصمیم‌گیری‌ها به‌صورت جمعی انجام می‌شود و ما تابع نظر جمع هستیم؛ هرچند با جدیت پیگیر اتمام مراحل صدور حکم برای شهرداری هستیم و امیدواریم هرچه سریع‌تر این پروسه به اتمام برسد.

راشاد ادامه داد: تمامی مسائل مربوط به امور شهر زنجان در حال انجام بوده و خللی در آن به‌وجود نیامده است ولی امیدواریم مراحل اداری نیز هرچه سریع‌تر به اتمام رسیده و حکم شهرداری ابلاغ شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha