• دوشنبه / ۲۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۱۱
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1400072618335
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور خبرداد:

راه‌اندازی رشته‌های مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی متناسب با پتانسیل‌ منطقه

راه‌اندازی رشته‌های مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی متناسب با پتانسیل‌ منطقه

ایسنا/اردبیل رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور گفت: زیرساخت‌های مناسبی برای تحصیل علاقه‌مندان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل وجود دارد.

 محمدعلی گودرزی ۲۵ مهر در حاشیه بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان اردبیل اظهار کرد: این مرکز یکی از مراکز مجهز جهاد دانشگاهی در سطح کشور می‌باشد و امکانات تحصیلی و رفاهی خوبی برای دانشجویان فراهم کرده است.

وی با اشاره به اینکه راه‌اندازی رشته‌های مراکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی با توجه به پتانسیل‌ منطقه انجام می‌گیرد، تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌های اردبیل در زمینه گیاهان دارویی و تولید فرش، مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی این استان با اخذ کد رشته‌های باغبانی(گیاهان دارویی و معطر) و «صنایع دستی- فرش دستباف» در این زمینه خوب عمل کرده است.

گودرزی بر برگزاری رویدادهای علمی مرتبط با فرش در اردبیل تاکید و اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان اردبیل باید تلاش مضاعفی در این زمینه داشته باشد و الگوی موفقی در زمینه تولید و عرضه مناسب فرش ارائه کند.

وی با اشاره به حرکت جهاد دانشگاهی در زمینه امور مغفول مانده کشور خاطرنشان کرد: بازدید از فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان اردبیل نشان داد که این واحد با تبعیت از این رویکرد و با راه‌اندازی مراکز نوآوری و شتاب‌دهی، درمان ناباروری و رشد فناوری گیاهان دارویی و همچنین خط تولید نشاسته حفاری، فعالیت‌های خود را برنامه‌ریزی کرده و پیش می‌برد.

رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور، فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان اردبیل را مایه مباهات و افتخار دانست و افزود: این واحد برنامه‌های تخصصی خود را با بهره‌گیری از افراد مجرب و بومی اجرایی کرده که جای تحسین دارد.

 بهره‌مندی سه هزار نفر  از خدمات آموزشی جهاد دانشگاهی اردبیل در سال ۱۳۹۹

در این بازدید رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با بیان اینکه تمام فعالیت‌های پژوهشی و آموزشی این واحد روی ظرفیت‌های استان متمرکز و ترسیم شده است،تصریح کرد: فعالیت‌های آموزشی زمانی پاسخگوی جامعه خواهد بود که از پشتوانه پژوهشی خوبی برخوردار باشد.

مهران اوچی اردبیلی با ارائه گزارشی از نحوه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان توسط جهاد دانشگاهی اردبیل یادآور شد: بعد از شناسایی ۱۳ مزیت شغلی این طرح در استان و ارزیابی در زمینه میزان علاقه‌مندی ثبت‌کنندگان برای تحصیل دانشگاهی در رشته فعالیت خود، اخذ کد رشته‌های باغبانی(گیاهان دارویی و معطر) و صنایع دستی(فرش دستباف) در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: این رشته‌ها با مساعدت موسسه آموزش عالی جهاد دانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان اردبیل راه‌اندازی و شروع به پذیرش دانشجو کرد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان اردبیل با اشاره به فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی و پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی در استان، خاطرنشان کرد: در سال گذشته علی‌رغم محدودیت‌های ناشی از شیوع ویروس کرونا بیش از سه هزار نفر  از خدمات آموزشی این مراکز بهره‌مند شدند.

اوچی اردبیلی با بیان اینکه ترم اول سالتحصیلی جاری برای اولین بار بیست نفر در رشته فرش دستباف در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل پذیرش شده ‌است، اضافه کرد: در حال حاضر ۴۲۰ نفر در ده کد رشته این مرکز در حال تحصیل هستند.

وی فضای فیزیکی و امکانات و تجهیزات مناسب، مدرسان مجرب، برگزاری منظم کلاس‌های آموزشی، اعطای وام وزارت علوم برای بیش از ۷۰ درصد شهریه هر ترم با بازپرداخت بعد از فارغ‌التحصیلی و ارائه مدرک معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از مزایای آموزشی این مرکز اعلام کرد.

عضو هیات علمی جهاد دانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: فعالیت‌های فرهنگی این واحد به همت خبرگزاری‌های دانشجویان ایران(ایسنا)، بین المللی قرآن(ایکنا) و علم و فرهنگ(سیناپرس)، مراکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، گردشگری و امام و انقلاب در استان انجام می‌گیرد.

اوچی اردبیلی از آغاز احداث مجتمع سلامت، افتتاح خط تولید نشاسته حفاری و مهمانسرای جهاد دانشگاهی استان اردبیل در سالجاری خبر داد و افزود: تمام تلاش این واحد مساعدت در پیشبرد اهداف توسعه‌ای استان و کمک به حل نیازهای آن است.

گفتنی است رئیس موسسه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی کشور در این بازدید از نزدیک در جریان فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاد دانشگاهی استان اردبیل قرار گرفت و برای توسعه مرکز آموزش علمی کاربردی این واحد قول مساعد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha