عباس شرفی در اولین جلسه شورای راهداری این ادارهکل که امروز ۲۵ مهرماه برگزار شد، اظهار کرد: با تلاش شبانهروزی همکاران، در حال حاضر وضعیت مناسبی از نظر روکش آسفالت راههای اصلی، ابنیه فنی راه و بهروزرسانی ماشینآلات داریم اما نیاز است در تکمیل پروژههای ایمنسازی محورهای مواصلاتی شامل: روشنایی، نصب گاردریل و نیوجرسی تسریع شود.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه در آستانه فصل بارش و راهداری زمستانی قرار داریم، ضرورت دارد روسای ادارات شهرستانی نسبت به بررسی وضعیت و بازگشایی دهانه پلها و ابنیه فنی راه اقدام کنند و در صورت عدم بازگشایی و بروز هرگونه خسارت در زمان بحران، هیچ توجیهی پذیرفته نیست.
مدیرکل راهداری لرستان خواستار پیگیری دپوی شن و نمک در راهدارخانههای سراسر استان توسط روسای شهرستانها و در هماهنگی با معاونت راهداری تا قبل از فصل سرما شد و خاطرنشان کرد: با در نظر گرفتن اولویت راههای اصلی در راهداری زمستانی، از محورهای فرعی نیز مراقبت کافی صورت پذیرد.
شرفی اضافه کرد: در راه روستایی نیز پروژههای بهسازی و احداث ابنیه فنی خوبی آغاز شده است که باید در جذب اعتبارات راه روستایی تلاش کنیم.
وی حذف پیچ پر تصادف مله شبانان در محور خرمآباد_کوهدشت را از اقدامات شایسته تقدیر شهرستان چگنی عنوان کرد.
عارف امرایی معاون راهداری ادارهکل راهداری و حملونقل جادهای لرستان نیز بر صیانت از حریم راهها و ثبت عملیات متفرقه راهداری در سامانه Rms تأکید کرد و افزود: در ششماهه امسال ادارات شهرستانهای دلفان، خرمآباد و پلدختر با ترتیب در رتبه اول تا سوم ثبت عملیات متفرقه راهداری در سامانه Rms را کسب کردهاند.
وی با بیان اینکه در سال جاری اصلاح ۳۵ نقطه پر تصادف در دستور کار قرار گرفته است خواستار تکمیل فرآیند اصلاح این نقاط تا پایان آبان ماه امسال شد و اظهار کرد: هشت هزار تن شن و نمک باقیمانده از سال گذشته در راهدارخانهها دپو شده است و خرید هفت هزار تن دیگر در دستور کار داریم.
میثم قدمی معاون حملونقل نیز خواستار هماهنگی در برقراری گشتهای مشترک حملونقل و راهداری در مواقع بحرانی، اهتمام به مدیریت سفر و کنترل حضور مدیران فنی شرکتهای حملونقل از سوی روسای شهرستانها شد و تصریح کرد: در اسرع وقت جلسه تخصصی حملونقل در فصل راهداری زمستانی بهمنظور توجیه روسای شهرستان برگزار میشود.
همچنین مصطفی ملکی صادقی معاون فنی و راههای روستایی این ادارهکل، اظهار کرد: استفاده از ظرفیت مرکز مدیریت اطلاعات راهها و حملونقل جادهای در راهداری زمستانی بسیار حائز اهمیت است که روسای شهرستان باید مدنظر داشته باشند.
وی با تقدیر از روسای شهرستانهای دلفان، خرمآباد و رومشکان در جذب اعتبارات استانی راه روستایی، خاطرنشان کرد: این اعتبارات استانی فرصتی فراهم کرد تا تعدادی پروژه راه روستایی جدید اجرایی شود.
محمدحسین امینیان مشاور مدیرکل و مدیر حراست نیز اضافه کرد: یکی از اولویتهای اصلی در شهرستانها حفظ بیتالمال و نگهداری درست ماشینآلات بهعنوان سرمایه سازمان و اولویت دیگر صیانت از حریم راهها است که باید مورد توجه روسای شهرستان قرار گیرد.
گفتنی است، در این جلسه روسای ادارات تابعه معاونت راهداری و شش شهرستان پلدختر، دلفان، الشتر، کوهدشت، رومشکان و چگنی به بیان عملکرد و نیازمندیهای حوزه خود پرداختند و از مهمترین مصوبات این جلسه میتوان به مهلت یکهفتهای شهرستانها در شناسایی وضعیت پلها و ابنیه فنی و ارسال اطلاعات به استان، بازگشایی دهانه پلها و آبروها، نگهداری صحیح از ماشینآلات سبک و سنگین، پیگیری جذب اعتبارات راه روستایی، تلاش در شناسایی و پیگیری پرونده با سارقان علائم جادهای، تکمیل پروژههای ایمنسازی محورهای استان و ... اشاره کرد.
انتهای پیام
نظرات