• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1400072517768
  • خبرنگار : 30054

ضربه‌گیر چیست؟

ضربه‌گیر چیست؟

ضربه گیرهای لاستیکی یا کمک فنرها قطعاتی هستند که از ترکیب پلی اورتان یا لاستیک و ورق فولاد ساخته شده‌اند.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام لاستیک سازی داوودی، جذب کننده های شوک یا ویبراتورها مسئول خنثی سازی و کنترل ارتعاشات و نوسانات ناشی از عملکرد دستگاه‌ها هستند. وجود این قسمت حساس عمر دستگاه را افزایش می‌دهد و سایر قطعات ویبراتور به صورت سفارشی در ابعاد مختلف بسته به کاربرد ساخته می شوند، امکان تغییر اندازه و پیچ در طول فرآیند تولید وجود دارد.

انواع ضربه گیرها عبارتند از:

ضربه گیر کشویی

ضربه گیر کج و ضربه گیر دیسک سوزنی

ضربه گیرهای پل

یاتاقان‌های ادراری

بلبرینگ‌های کشویی پل

ضربه گیرهای الاستومری

ضربه گیرها یا لرزه‌گیر چه کاربردهایی دارد؟

انواع مختلف ضربه‌گیرها وجود دارد که هر کدام برای استفاده در مکان‌های مختلف ساخته شده اند. برخی از آنها را می‌توان در خودروها و برخی را می‌توان در تجهیزات صنعتی استفاده کرد. پرکاربردترین ضربه گیرها را می توان نام برد. این نوع ضربه گیرها از ورق های پلاستیکی و فولادی ساخته می‌شوند. از ضربه گیرهای لاستیکی حتی می‌توان در ساختمان و صنعت استفاده کرد. ضربه گیرها می‌توانند بهترین محافظ برای جداسازی و جلوگیری از برخورد دویست دستگاه باشند.

ضربه گیر پل چیست ؟

در واقع ضربه گیرهای پل برای سازه‌های زیر پل و روی پل استفاده می‌شوند. این بافرها در ساخت پل بسیار مهم هستند زیرا از پل در برابر آسیب محافظت می‌کنند.

طراحی و ساخت ضربه گیر پل به چه صورت است ؟

ضربه گیرهای پل از فولاد تقویت شده ساخته شده است. در واقع، این یک بالش چند لایه است و می‌تواند در هر جهتی حرکت یا بچرخد تا زمانی که شکل لاستیک آن اجازه می‌دهد. به عنوان مثال، در پل هایی که بار زیادی دارند و چرخش و حرکت زیادی وجود دارد، تعداد لایه‌هایی که از فولاد در آنها استفاده می‌شود باید بسیار بیشتر باشد. بسته به بار ترافیکی، مقادیر مختلفی از لایه‌های فولادی و لاستیکی برای دستیابی به ظرفیت باربری پل استفاده می‌شود.

ورق لاستیکی چیست ؟

رایج‌ترین استفاده از ورق لاستیکی به عنوان سیلانت در صنعت است. ورق‌های پلاستیکی توسط تولیدکنندگان در صنعت لاستیک ساخته می‌شوند. این ورق‌های لاستیکی در اندازه‌ها و ضخامت‌های مختلف در بازار موجود است. علاوه بر کاربرد آنها، می‌توان آنها را از مواد مختلف تهیه کرد. به عنوان مثال  ورق‌های لاستیکی را می‌توان از مواد پنبه، پلی استر و ابریشم تهیه کرد. کاربردهای ورق لاستیکی عبارتند از: آب، کمک فنر، کمک فنر اتومبیل، پانل‌های کنترل، مهر و موم پنجره و ارتعاش پنجره و درب

ساخت ورق‌های لاستیکی از مواد مقاوم و مقاوم در برابر موادشیمیایی بسیار مهم است.

انواع ورق‌های لاستیکی

لاستیک اسفنجی یکی از موادی است که می‌توان از آن ورقه‌های لاستیکی تهیه کرد، زیرا لاستیک فوم می‌تواند دمای بالا بین منفی 60 تا 110 درجه را تحمل کند. این ویژگی برای مکانهایی که قرار است مهر و موم شود بسیار مناسب است. از ورق لاستیکی اسفنجی می‌توان برای آب‌بندی لوله‌ها، آب‌بندی درها و پنجره‌ها، عایق بندی برای جلوگیری از سرما استفاده کرد.

ورق لاستیکی دیافراگم:

لاستیک های دیافراگم می‌توانند تا دمای 100 درجه سانتیگراد را تحمل کنند. ورق‌های لاستیکی غشایی در جایی استفاده می‌شوند که باید در دماهای بالا و ضربه‌های شدید استفاده شوند.

ورق لاستیکی EPDM:

ورق‌های لاستیکی EPDM مقاومت بسیار بالایی در برابر مواد شیمیایی و نور خورشید دارند. از دیگر خواص لاستیک ویتون می‌توان به اسید، فاضلاب، روغن حیوانی و مقاومت در برابر سایش اشاره کرد.

ورق لاستیکی نئوپرن:

یکی از مهمترین خواص ورق‌های لاستیکی نئوپرن ضد آب بودن آنها است. در کارخانه‌ها برای آب‌بندی محصولات الکترونیکی مانند: لپ تاپ، کیف تلفن همراه، کنترل و حتی لباس غواصی ضد آب، پمپ روغن، کارواش، لاستیک نئوپرن در تولید و لاتکس استفاده می‌شود.

ورق لاستیکی وایتون:

برای مکان هایی که باید از ورقه‌های لاستیکی با ویژگی‌های مقاوم در برابر حرارت و اسید استفاده شود، ورق‌های لاستیکی Viton بهترین انتخاب است. لاستیک‌های Viton در برابر اکسیژن، احتراق و مواد شیمیایی بسیار مقاوم هستند.

ورق لاستیکی پلی استر:

ورق‌های لاستیکی پلی استر می‌توانند دمای بیش از 100 درجه سانتیگراد را تحمل کنند. علاوه بر این، این فویل‌ها رسانای گرمای بسیار قوی هستند. از دیگر خواص پلاستیک پلی استر می‌توان به مقاومت آن در برابر اشعه ماوراء بنفش اشاره کرد. تنش کششی و فشاری، قطع برق، مقاومت در برابر سرما. در حقیقت، پلاستیک پلی استر پرکاربردترین لاستیک در صنعت است. ورق‌های لاستیکی پلی استر به طور گسترده ای در آب‌بندی لوله‌های فشار قوی هواپیما استفاده می‌شود.

پکینگ لاستیکی چیست؟
از پکینگ برای آب بندی در پیستون‌ها و شافت پمپ‌ها استفاده می‌کنند. پکینگ‌ها در سایزهای مختلف و جنس‌های مختلف تولید می‌شوند. این پکینگ‌ها توانایی آب بندی به صورت دو طرفه را دارند که بر اساس جنس شان می‌تواند بین ۲۵۰ تا ۸۰۰ بار را تحمل کنند. کار پکینگ به این صورت است که لبه‌های بیرونی پکینگ، مانند گلویی کار می‌کند. پکینگ جنس های مختلفی دارد که ما به پکینگ لاستیک می‌پردازیم.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha