• یکشنبه / ۲۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400072517656
  • خبرنگار : 71620

نادران با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت اقتصاد کشور:

رئیس جمهور اعلام کند که مسئولیت اقتصاد کشور با چه کسی است

رئیس جمهور اعلام کند که مسئولیت اقتصاد کشور با چه کسی است

یک عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به تاثیرگذار بودن لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه در اقتصاد کشور نسبت به وضعیت اقتصادی ابراز نگرانی و از مصوبات و تصمیمات سران سه قوا انتقاد کرد.

به گزارش ایسنا، الیاس نادران در جلسه علنی امروز (یکشنبه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود اظهار کرد: پاشنه آشیل دولت رئیسی اقتصاد است این‌که بزرگان اقتصاد را دور هم جمع کنیم پسندیده است اما مهم‌تر از آن هماهنگی اقتصادی داشتن است. جسارتا رئیس جمهور اعلام کند که مسئولیت اقتصاد کشور با چه کسی است هرچند که شفاها و تلویحا اعلام کرده‌اند.

وی با مطرح کردن این پرسش که چه کسی راهبردهای اقتصادی را تعیین می‌کند، اظهار کرد: از پراکندگی نظرات آقایان و عدم تعیین مسئول حوزه اقتصادی نگرانم. همچنین اخبار خوبی از جلسات سران قوا و تصمیماتی که اتخاذ می‌شود به گوش نمی‌رسد. دور زدن نهادهای مسئول مثل قوه مقننه و تغییر در متن مصوبات قانونی سنت بدی است که از دولت‌های قبل به جا مانده است. از رئیس مجلس شورای اسلامی می‌خواهم که از جایگاه مجلس و اعتبار قانون اساسی دفاع کند.

نماینده مردم تهران در ادامه انتقاد از تصمیمات سران سه قوا گفت: اگر دولت محترم اصلاحیه و یا متمم بودجه می‌خواهد درخواست کند تا مجلس شورای اسلامی آن موضوع را بررسی کند و مردم را در جریان قرار دهد.

نادران در ادامه نطق خود با بیان این‌که سیاست‌های اعلامی دولت در سیاست‌های اعمالی تاثیر خواهد گذاشت، تصریح کرد: ما و مردم منتظریم تا مجموعه‌ کاملی از سیاست‌های پولی، مالی، ارزی و تولیدی را بشنویم. این پراکندگی‌ها و سردرگمی‌ها، آشفتگی را بر بازار حاکم خواهد کرد و بعد از یک دوره رکود موج تورمی دامن اقتصاد کشور را خواهد گرفت.

این عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از هیات رئیسه مجلس خواست تا یک دوره جلسات با همه مسئولان برگزار کند تا مجلس و دولت به جمع‌بندی واحد برسد.

وی با اشاره به نزدیک‌ بودن بررسی لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ در مجلس اظهار کرد: مفاد و رویکردهای لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ و البته برنامه هفتم توسعه برهمه ابعاد اقتصاد کشور تاثیر خواهد گذاشت. جوهره اقتصاد مقاومتی برون‌زا بودن و برون‌گرا بودن آن است. پس باید اقتضائات آن را فراهم کرد.

نادران در پایان به ارتباط اقتصادی با کشورهای دیگر تاکید کرد و گفت: این موضوع از شعارهای دولت سیزدهم بوده است متاسفانه در اربعین امسال خلاف آن را شاهد بودیم از مسئولان می‌خواهم که از مردم به خاطر آسیب‌هایی که زائران دیدند، عذرخواهی کنند و شرایط تردد آسان کالا که تجار و زوار با عراق را فراهم کند. نگاه جامع و سیستمی به اقتصاد از ضروریات کشور است. نگاه جزیره‌ای باعث خواهد شد زیرساخت‌ها بیشترین آسیب را ببینند. آنچه که امروز در مجلس شورای اسلامی اتفاق افتاد شروع دومینویی است که کسری بودجه را تشدید کرده و سقوط اقتصاد ملی و تورم لجام گسیخته را به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha