دکتر عزیزاله نژادعلی در گفتوگو با ایسنا در خصوص فعالیتهای دانشگاه پیام نور در راستای تولید و ارتقای دانش اظهار کرد: دانشجویان بایستی در زمینههای آموزشی و فرهنگی در دانشگاه فعال بوده و به صورت داوطلبانه در قالب تشکلهای دانشجویی فعالیت کنند. بنابراین نیازمند بازگرداندن نشاط به محیطهای آموزشی هستیم. طبیعتا اگر دانشگاهها با طراوت و نشاط باشد، این طراوت به جامعه نیز سرایت پیدا خواهد کرد.
وی افزود: یکی از اهداف ایجاد دانشگاه پیام نور بسط عدالت آموزشی و دسترسی راحت همه اقشار و افراد در اقصی نقاط کشور به تحصیل و آموزش با کیفیت در دانشگاه است. تمهیدات مختلف و بسترهای متعدد موجود به نحوی ریلگذاری و برنامهریزی شده که دوری مسافت، نبود امکانات فیزیکی یا مشغلههای کاری باعث جدایی افراد از دانشگاه نشده است.
رئیس دانشگاه پیامنور خراسان رضوی با اشاره به اینکه یکی از مهمترین ارکان آموزش فراگیر استفاده از آموزشهای راه دور یا همان الکترونیک است، تصریح کرد: امروز استفاده از کلاسهای مجازی و آموزش غیرحضوری به شدت در حال توسعه است و عمده دانشگاهها از آن بهره میبرند. در این بین دانشگاه پیام نور هم به عنوان پیشرو در زمینه آموزشهای راه دور، چند سالی است سامانه کلاس الکترونیکی خود را راهاندازی کرده است.
نژادعلی در خصوص شرایط جدید اعلامی از سوی وزارت علوم،تحقیقات و فناوری بیان کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا، بستر آموزش در دانشگاههای ما به صورت مجازی توسعه پیدا کرده و بالغ بر ۲۰ هزار دانشجو طی یک سال و نیم گذشته از این آموزش بهره بردند. آموزش در دانشگاه پیام نور به واسطه کرونا متوقف نشد. در حال حاضر نیز دانشگاه دایر و فعال است. کارکنان و اعضای هیات علمی در دانشگاه حضور دارند و کلاسها به صورت مجازی در حال برگزاری است. همچنین برای بازگشایی کامل دانشگاه به صورت حضوری تابع دستورالعملهای وزارت علوم و سازمان مرکزی دانشگاه خواهیم بود.
انتهای پیام
نظرات