• پنجشنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۰ / ۱۷:۴۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1400072215783
  • خبرنگار : 50225

رئیس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس:

فکر عاجلی برای سازه‌های آبی ـ تاریخی شوشتر شود

فکر عاجلی برای سازه‌های آبی ـ تاریخی شوشتر شود

ایسنا/خوزستان رئیس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شکاف‌های ایجاد شده در سازه‌های آبی - تاریخی شوشتر گفت: اگر در خصوص این سازه‌ها فکر عاجلی نشود شاید فاجعه‌ای در زمینه تاریخی و میراث فرهنگی کشور و دنیا رخ دهد.

محمدرضا دشتی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با دعوت از مجمع نمایندگان خوزستان، هیات فراکسیون گردشگری مجلس سفره دو روزه‌ای به خوزستان داشتیم تا راهکارهای ارتقای میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان بررسی شود.

وی با اشاره به بازدید از موزه منطقه‌ای اهواز و سرعت خوب ساخت آن افزود: امیدوارم با پیشرفت‌های فیزیکی، این موزه در نیمه نخست سال ۱۴۰۱ افتتاح شود چراکه سرمایه بزرگی برای منطقه جنوب و جنوب غرب کشور خواهد بود.

رئیس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دانشکده سه گوش اهواز نیز ساختمان بی‌نظیری است که متاسفانه مورد بی‌مهری مسئولان استان خوزستان قرار گرفته و امیدوارم این مساله حل شود.

دشتی با بیان این که بی‌نظیرترین و منحصربه‌فردترین سازه آبی دنیا در شوشتر قرار دارد و به همین خاطر به عنوان پایتخت سازه‌های آبی ـ تاریخی دنیا شناخته شده است، ادامه داد: اعضای فراکسیون از مبداء رودخانه کارون تا آبریزهای مختلف، از مشکلات بازدید کردند.  اگر نسبت به این سازه فکر عاجلی نشود شاید فاجعه ای در مسائل تاریخی و میراث فرهنگی کشور و دنیا رخ دهد. امیدوارم با پیگیری‌های مردم این شهرستان و مکاتبات با رئیس جمهور و وزرای مربوطه و دستور جدید وزیر نیرو، به زودی این مشکل حل شود.

وی تصریح کرد: لایروبی رودخانه کارون و سازه‌های آبی‌ ـ تاریخی، دو مشکل این منطقه هستند و اگر فکر عاجلی برای شکاف‌های این سازه‌ها نشود شاید در آینده جبران نشود. مسئولان استانی و فرااستانی باید کاری در این زمینه انجام دهند تا این بنای تاریخی جهانی نجات داده شود.

رئیس فراکسیون گردشگری و میراث فرهنگی مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به مقوله گردشگری خاطرنشان کرد: هر استان ایران قطعه بهشت گردشگری است اما متاسفانه آن گونه که باید مسئولان کشور به آن اهتمام نداشته‌اند. امیدواریم دولت سیزدهم و وزیر میراث فرهنگی بتوانند فکر عاجلی برای بحث گردشگری کنند زیرا صنعت گردشگری می‌تواند به عنوان یکی از منابع درآمدی هر استان باشد.

دشتی افزود: اکنون عازم چغازنبیل هستیم تا پس از بررسی و جمع‌بندی سفر بتوانیم پس از کرونا گردشگری استان را رونق دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha