علی خدادادی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جمعیت هلال احمر وظیفه امدادرسانی به زلزلهزدگان را بر عهده دارد که در این راستا اقدام شده است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: طبیعتا به دلیل عشایری بودن برخی از اهالی و برگشت آنها از مناطق ییلاقی، هنوز تعدادی از اهالی نیز در این منطقه ساکن نشدهاند. بنابراین زمانی برای لکهگیری در نظر گرفته شده و با هماهنگی دهیاران، شوراها و بخشداریها کار بررسی در حال انجام است.
خدادادی بیان کرد: با توجه به کم برخوردار بودن منطقه، از گذشته به توانمندسازی و محرومیتزدایی این مناطق توجه داشتهایم.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان با اشاره به نقش خانههای هلال در زمان وقوع بحرانها و توامندسازی مردم با آموزش، گفت: در نظر داریم علاوه بر کمک خیرین در زمینه توانمندسازی و محرومیتزدایی، از نقش خانههای هلال در توزیع عادلانه و دقیق اقلام بین نیازمندان نیز بهره ببریم که در این راستا باید خانههای هلال توسعه یابند.
وی عنوان کرد: تهدیدهای پیش رو در مناطق زلزلهزده خوزستان شناسایی شده است و باید برنامهریزی مناسب برای رسیدگی به این مناطق از طریق خیرین و نهادهای مختلف انجام شود تا شاهد موازیکاری نباشیم. از طرف دیگر نیازهای کوتاه مدت این افراد از جمله اقلام بهداشتی، بستههای معیشتی و نفت مورد نیاز وسایل گرمایشی نیز باید تامین شود. با توجه به تخریب آغلهای احشام نیز باید نگاه ویژهای به تامین علوفه دام و بازسازی آغلها شود.
خدادادی افزود: جمعیت هلال احمر با تسهیلگری، زمینه حضور گروههای جهادی و مجموعههای دیگر و هدایت خیرین را برای انسجام و هماهنگی بیشتر در قالب قرارگاهی که تحت عنوان قرارگاه شهید حسینپور شکل گرفته است، انجام میدهد.
وی بیان کرد: نتیجهبخش بودن این نظامبندی قطعا در آینده در بازسازی مسکن و هدایت خیرین در این خصوص تاثیرگذار خواهد بود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: عدم پوشش آنتندهی، وضعیت آب شرب بهداشتی و وضعیت مسیرها و تردد در مناطق زلزلهزده، از جمله مشکلات این مناطق است. با توجه به فقدان سرپناه مناسب و پیش رو بودن سرما، پسلرزهها میتواند تهدید جدی برای ساکنان این مناطق به ویژه افراد آسیبپذیر باشد.
وی تصریح کرد: احتمال بارندگی و سیلابها را نیز باید مورد توجه قرار دهیم تا اهالی در مکان ایمن اسکان یابند و در آینده نیز تلفات جانی نداشته باشیم.
خدادادی افزود: اجرای طرحهای اشتغالزایی مانند ایجاد اقامتگاههای گردشگری در مناطق گردشگری تخریبشده مانند سوسن و شیمبار، در اشتغالزایی مردم این منطقه بسیار تاثیرگذار است.
انتهای پیام
نظرات