• پنجشنبه / ۲۲ مهر ۱۴۰۰ / ۱۰:۲۴
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 1400072215453
  • خبرنگار : 71600

ایرانی‌ها بازهم بزرگ ترین خریداران خانه در ترکیه شدند!

ایرانی‌ها بازهم بزرگ ترین خریداران خانه در ترکیه شدند!

استانبول محبوب ترین مقصد خرید خانه برای شهروندان خارجی از جمله ایرانی‌ها در ترکیه است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری آناتولی ترکیه، کاهش محدودیت های کرونایی در ترکیه باعث شده تا تمایل اتباع خارجی برای خرید خانه در ترکیه افزایش داشته باشد؛ به گونه ای که طبق اعلام مرکز آمار این کشور،  در ماه سپتامبر، میزان خرید خانه توسط اتباع خارجی نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵.۸ درصد افزایش داشته و به ۶۶۳۰ واحد رسیده است. پس از کاهش ارزش پول ملی ترکیه، جذابیت خرید خانه توسط خارجی ها بیشتر شده است.  

از کل ۱۴۷ هزار و ۱۴۳ خانه فروخته شده، استانبول محبوب ترین شهر برای خرید خانه بوده و طی یک سال اخیر ۲۸ هزار و ۲۲۹ مورد از کل معاملات مسکن صورت گرفته مربوط به این شهر بوده است. پس از استانبول نیز شهرهای آنکارا با ۱۴ هزار و ۲۱۸ مورد و ازمیر با ۸۸۰۶ مورد، محبوب ترین شهرها برای خرید خانه در ترکیه بوده اند.   

به گفته مرکز آمار ترکیه، در ماه سپتامبر  اتباع ایرانی با خرید ۱۳۲۳ واحد خانه، بزرگ ترین گروه بزرگ خریدار خارجی مسکن ترکیه بوده‌اند و عراقی ها با خرید ۹۹۰ خانه در رده دوم این ماه قرار گرفته اند. شهروندان روسی با خرید ۵۴۰ خانه در ترکیه سومین گروه بزرگ خارجی خریدار مسکن بوده اند. محبوب ترین شهرها برای خرید خانه توسط اتباع خارجی در این بازه زمانی استانبول با ۲۹۹۵ خانه، آنتالیا با ۱۳۵۸ خانه و آنکارا با ۴۰۸ خانه بوده است.  

سال قبل در مجموع ۴۰ هزار و ۸۱۲ خانه در ترکیه به خارجی ها فروخته شد که این رقم نسبت به سال قبل از آن، ۱۰.۳ درصد کاهش یافته است.  

طبق قوانین جدید، اتباع خارجی با خرید خانه‌ای به ارزش ۲۵۰ هزار دلار و بالاتر می‌توانند شهروندی و تابعیت ترکیه را به دست آورند.  از زمان تصویب این قانون، خرید خانه توسط خارجی‌ها رونق زیادی گرفته است.

تامر اوزرت- مدیر گروه اوزیورتلار- گفت: نوسانات بازار ارز روی بخش مسکن ترکیه هم دارای پیامدهای مثبت و هم منفی بوده اما کاهش ارزش پول ملی باعث ارزان تر شدن خانه پیش چشم خریداران خارجی شده است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۲۳ ۲۲:۲۳

واقعاً باعث تاسفه سرمایه گذاری در کشوری که سرمایه را علیه خودمان بکار میبرد ،