• چهارشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۱۰
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1400072114979
  • منبع : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

جانشین معاونت عملیات نیروی هوافضای سپاه :

ایران توان مقابله با اهداف تا ارتفاع ۱۰۰ هزار پا را دارد

ایران توان مقابله با اهداف تا ارتفاع ۱۰۰ هزار پا را دارد

جانشین معاونت عملیات نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه امروز سامانه‌های موشکی و جنگالی در سراسر کشور توسعه پیدا کرده است، گفت: این سامانه‌ها می‌توانند با تمام اهداف در ارتفاع‌های مختلف تا ۱۰۰ هزار پا یعنی بالاترین سطحی که هر پرنده باسرنشین و بدون سرنشین پرواز کند، مقابله کنند.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه نیوز؛ سردار سرتیپ دوم پاسدار داوود شیخیان جانشین معاونت عملیات نیروی هوافضای سپاه در حاشیه رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ در تشریح اقدامات حوزه دفاع هوایی، اظهار داشت: رادارها بعنوان اولین حلقه کشف در حوزه پدافند هوایی از مهمترین ابزارهای دفاع هوایی هستند و قطعا از جمله موارد تحریمی درباره جمهوری اسلامی ایران همین سامانه‌ها هستند و با توجه به تهدیدات روزافزون و همچنین سناریوهای مختلف دشمن، استفاده از ابزارهای مختلف مانند هواپیماهای پنهانکار، هواپیماهای بدون سرنشین پرسه‌زن، موشک‌های کروز و مهمات دورایستا از جمله تهدیدات مهمی است که با آنها مواجه هستیم.


سردار شیخیان ادامه داد:با استفاده از رادارهای با فناوری بالا، با استفاده از توان داخلی و دانش دانشمندان جوان توانستیم به فناوری ساخت رادار دست پیدا کنیم. دستیابی به فناوری‌هایی مانند فناوری آرایه‌فازی و هوش مصنوعی باعث توسعه رادارهایی با فناوری بسیار بالا در کلاس‌های مختلف در کشور شده است. این باعث به وجود آمدن یک قدرت بسیار بازدارنده و قوی در حوزه کشف شده به طوریکه هر هدفی در هر کلاسی که در حال حاضر در دنیا بعنوان یک هدف نظامی مطرح است توسط این رادارها قابل کشف و ردگیری است.

جانشین معاونت عملیات نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: به واسطه شبکه بودن این رادارها، در لحظه اطلاعات آن قابل انتقال به مراکز فرماندهی و کنترل است که با تشخیص اهداف دوست از دشمن، اهداف شناسایی می‌شوند و تصمیم‌گیری و برنامه‌ریزی درباره نوع برخورد با آنها و اقدامات تاکتیکی صورت می‌گیرد که این اقدام تاکتیکی می‌تواند شامل پرواز هواپیماهای اسکرمبل باسرنشین و بدون سرنشین، استفاده از سامانه‌های جنگالی و استفاده از سامانه‌های موشکی بعنوان آخرین قدم برای انهدام اهداف باشد.

وی تاکید کرد: استفاده از فناوری‌هایی مانند مقابله با اقدامات سایبری و همچنین الکترومغناطیس باعث مصون‌سازی این سامانه‌ها در برابر این تهدیدات بعنوان آخرین تهدیدات روز دنیا در حوزه پدافند هوایی شده است و این قابلیت در سامانه‌های پدافندی سپاه و ارتش وجود دارد.

سردار شیخیان در پایان با تاکید بر اینکه سامانه‌های موشکی و جنگالی هم امروز به صورت بومی در سراسر کشور توسعه پیدا کرده است، گفت: این سامانه‌ها می‌توانند با تمام اهداف در ارتفاع‌های مختلف تا ۱۰۰ هزار پا یعنی بالاترین سطحی که هر پرنده باسرنشین و بدون سرنشین پرواز کند، مقابله کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha