• چهارشنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۴۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1400072114941
  • خبرنگار : 50177

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان تاکید کرد:

افزایش تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان

افزایش تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان

ایسنا/لرستان مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان بر افزایش تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان تاکید کرد.

حجت‌الاسلام و المسلمین دکتر حبیب حاتمی کن کبود، امروز به مناسبت ۲۹ امین سالروز تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی و شروع سال تحصیلی جدید که در سالن آمفی‌تئاتر این دانشگاه برگزار شد،  اظهارکرد: بالاخره توانستیم شورای راهبردی آموزش عالی استان را راه‌اندازی و لرستان به عنوان پایلوت این امر در نظر گرفته شده است.

وی با تاکید براینکه در این شورا به دنبال هم‌افزایی و استفاده از همه ظرفیت‌های دانشگاه‌های استان هستیم، ادامه داد: در این شورا ۶۷ مرکز آموزشی لرستان در دانشگاه‌های مختلف اعم از علوم‌پزشکی، لرستان، علمی کاربردی، پیام‌نور آزاد اسلامی و اقماری مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی باید منشاء برکات برای کشور چهارفصل ایران باشد.

حاتمی کن کبود با گلایه‌مندی از اینکه چرا لرستانی با این همه پتانسیل و ظرفیت محرومیت را به پسوند و پیشوند خود یدک بکشد، افزود: باید برای رسیدن به توسعه استان از ظرفیت همه دانشگاه‌ها بهره برد.

وی با بیان اینکه نهاد رهبری دستگیر است نه مچ‌گیر، خاطرنشان کرد: تلاش شود که تعداد اعضای هیات علمی در دانشگاه جامع افزایش یابد و آموزش‌های مهارتی پررنگ و رشته‌های کاربردی را جایگیزن رشته‌های غیرکاربردی شود.

مسئول دفتر نهادنمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های لرستان تصریح کرد: باید به سطحی برسیم که دانشجویان ما به دنبال میز برای اشتغال نباشند بلکه خود کارآفرین باشند و فرصت شغلی برای دیگران ایجاد کنند و این مهم با ایجاد گفتمان حاصل خواهد شد و البته با وجود اساتید و روسای قوی در دانشگاه جامع اتفاق می‌افتد.

به گزارش ایسنا، غبارروبی گلزار شهدا، تجلیل از علیرضا سرلک نائب قهرمان کشتی جهان و تجلیل از روسای قدیم و جدید دانشگاه علمی کاربردی استان از دیگر برنامه‌های جانبی این مراسم بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha