• یکشنبه / ۱۸ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۵۱
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1400071812227
  • منبع : نمایندگی چهارمحال و بختیاری

افزایش ۵۰ درصدی پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری

افزایش ۵۰ درصدی پذیرش دانشجو در مراکز علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه در پذیرش مهرماه سال‌جاری، ۱۵ رشته‌محل جدید به لیست رشته‌های این دانشگاه افزوده شده است، گفت: همین مسئله باعث شد نسبت به سال گذشته، پذیرش دانشجو در این دانشگاه تا حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کند.

بهروز شایق بروجنی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به  فرارسیدن بیست و نهمین سالگرد تاسیس دانشگاه علمی کاربردی، اظهار کرد: این دانشگاه با هدف ایجاد مهارت بنیان‌گزاری شده و ماموریت آن، آموزش شاغلان در صنعت است، پس از آن با استقبال از سوی متقاضیان آموزش در حوزه مهارتی روبرو شد و در نهایت پذیرش از طریق کنکور نیز به جمع گزینه‌های این دانشگاه پیوست.

وی با بیان اینکه دانشگاه علمی کاربردی سهم زیادی را در آموزش افراد در حوزه‌های مهارتی داشته است، افزود: در حدود یک دهه گذشته، تغییرات عمده‌ای در ساختار این دانشگاه اتفاق افتاد که با روند کاهش متقاضیان مواجه شد، اما طی پنج سال گذشته و در راستای کیفی‌سازی، برای سوق دادن آموزش‌ها به صنعت تلاش شده است.

شایق با بیان اینکه عمده مراکز دانشگاه علمی کاربردی در سطح چهارمحال و بختیاری به‌صورت خصوصی هستند، یادآور شد: هشت مرکز در استان فعال هستند و مراکز نیروی انتظامی و هلال‌احمر ماهیت نیمه‌دولتی دارند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری گفت: در پذیرش مهرماه سال‌جاری، ۱۵ رشته‌محل جدید به لیست رشته‌های این دانشگاه افزوده شده است، همین مسئله باعث شد نسبت به سال گذشته، پذیرش دانشجو در این دانشگاه تا حدود ۵۰ درصد افزایش پیدا کند و این موضوع نشان از توجه جامعه به آموزش‌های مهارتی است.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌ها وظیفه ایجاد شغل برای دانشجویان را ندارند، ادامه داد: تلاش مجموعه علمی کاربردی این است که دانشجو را با محیط کار آشنا کند تا اگر زمانی دانشجو تمایلی برای راه‌اندازی کار داشته باشد، جرات انجام این کار را پیدا کند، لازم به ذکر است که برخی از کارآفرینان برتر کشور، فارغ‌التحصیل از دانشگاه‌های علمی کاربردی هستند و هنوز آمایش دقیقی از میزان تعداد دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان برای ورود به بازار کار، صورت نگرفته است.

شایق مقاطع تحصیلی دانشگاه علمی کاربردی را کاردانی و کارشناسی عنوان و اظهار کرد: تعداد ۱۵۰۰ نفر در مهرماه امسال در دانشگاه‌های علمی کاربردی استان پذیرش شده‌اند، این دانشگاه جزو چهار استان برتر کشور از لحاظ افزایش میزان پذیرش رشته‌های دانشگاهی است و تعداد دانشجویان در این دانشگاه در حال حاضر حدود ۳۵۰۰ دانشجو است.

 رئیس دانشگاه علمی کاربردی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه دو سوم دروس در دانشگاه علمی کاربردی به‌صورت عملی و کارگاهی است، اضافه کرد: این خصلت، مشابه دانشگاه فنی و حرفه‌ای است، نمی‌توان گفت رشته‌ای در این دانشگاه حذف می‌شود و رشته‌های دانشگاه علمی کاربردی استان تقریبا با حداقل دانشجو برگزار می‌شوند.

شایق با اشاره به مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی چهارمحال و بختیاری، افزود: مرکز جهاددانشگاهی یکی از مراکز مطلوب در استان محسوب می‌شود و تعداد پذیرش دانشجو در این مرکز حدود ۴۰ درصد در مهرماه افزایش داشته است.

وی با اشاره به اینکه نیاز به آموزش‌ خاص در شهرستان‌های مختلف چهارمحال و بختیاری، احساس می‌شود، گفت: توزیع مراکز علمی کاربردی در استان به‌صورت عادلانه نیست و عمده مراکز در شهرستان شهرکرد، یک مرکز در لردگان و یک مرکز در فارسان است و بخش خصوصی به‌عنوان متولی آموزش مراکز علمی کاربردی، باید متقاضی افزایش تعداد مراکز آموزشی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha