حسن امجدی در گفتوگو با ایسنا درباره اخبار منتشر شده در فضای مجازی مبنی بر تاثیر مخرب پدیده فرونشست در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان، اظهار کرد: طی سال های اخیر موضوع فرونشست در بخش هایی از اراضی دشت اصفهان-برخوار به علت کاهش سطح آبخوان آن، به صورت جدی مطرح شده است.
وی افزود: با توجه به موقعیت فرودگاه شهید بهشتی اصفهان در حاشیه دشت مذکور، اداره کل فرودگاه های استان اصفهان برای بررسی موضوع و تاثیر احتمالی آن در فرودگاه اصفهان، با همکاری دستگاه های اجرایی مرتبط، علاوه بر انعقاد قرارداد با مهندسین مشاور ذیصلاح، موضوع فرونشست را با انجام اقدامات کنترلی از جمله نصب دستگاه شتاب نگار، استقرار مرحله ای دستگاه های GPS دو فرکانسه، حفر دومین چاه پیزومتری، اجرای گمانه های مطالعاتی ژئوتکنیکی، اسکن سطوح پروازی با دستگاه GPRS، نقشه برداری هوایی و ... مستمراً رصد می کند.
مدیرکل فرودگاه های استان اصفهان تصریح کرد: بررسی های اولیه حاکی از عدم تاثیر پدیده فرونشست بر باندهای پروازی و سایر زیرساخت های فرودگاه اصفهان است، به طوری که براساس مطالعات انجام شده در سازه های فرودگاهی، ترک های مربوط به نشست ناحیه ای دیده نشده است و ترک های مرتبط با آبشویی خاک گچ دار در اراضی فرودگاه مشهود بوده که اقدامات اصلاحی برای جلوگیری از نفوذ آب های سطحی که می تواند منجر به گسترش ترک ها شود، طبق نظر مشاور به زودی آغاز خواهد شد.
وی تاکید کرد: موضوعاتی نظیر فرونشست باندهای پروازی، کج شدن سازه برج مراقبت پرواز و یا غیرایمن بودن منازل سازمانی و تخلیه آنها در فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان وجود نداشته است.
امجدی افزود: در حال حاضر فرودگاه بین المللی شهید بهشتی اصفهان با ایمنی کامل و بدون هیچ دغدغه به عنوان دروازه اصلی ورودی به استان در حال خدمت رسانی به مسافران و همچنین گردشگران داخلی و خارجی است.
وی خاطرنشان کرد: طبق نظر کارشناسان، تغذیه آبخوان دشت اصفهان- برخوار می تواند باعث کاهش اثرات مخرب فرونشست در منطقه شود و زیرساخت های زیربنایی استان همچون فرودگاه اصفهان را استوار نگه دارد.
انتهای پیام
نظرات