• پنجشنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۰ / ۱۱:۱۲
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1400071509998
  • خبرنگار : 50204

علائی مقدم خبر داد:

تصویب اعتبار ۳۷۰ میلیاردی برای پروژه های آبرسانی عشایری در کشور

تصویب اعتبار ۳۷۰ میلیاردی برای پروژه های آبرسانی عشایری در کشور

ایسنا/مرکزی رئیس سازمان امور عشایر ایران گفت: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳۷۰ میلیارد تومان در کشور برای پروژه های آبرسانی عشایری مصوب شده که پس از اولویت گذاری طرح‌ها ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به این پروژه اختصاص پیدا کرد.

شاهپور علائی مقدم در بازدید از پروژه مجتمع آبرسانی قشلاقات قطعه ۴ شهرستان زرندیه اظهار کرد: در سال ۹۸ مبلغی بالغ بر ۲۵۲ میلیارد تومان به مناطق عشایری برای اجرای طرح‌ها تخصیص ۱۰۰ درصدی داده شد تا بتوان برای محله ها و مناطق ییلاقی و عشایری آب سالم تهیه کرد. این رقم در سال گذشته ۱۳۵ میلیارد تومان شد.

وی افزود: پروژه مجتمع ابرسانی قشلاقات قطعه ۴ شهرستان زرندیه یکی از پروژه های بزرگ و خوب سازمان امور عشایر کشور است که در حال بهره برداری است و ۱۴ قشلاق عشایری و یک روستا و حدود ۸۰ هزار راس دام از این پروژه بهره مند می شوند.

علائی مقدم تصریح کرد: ابتدا ۳۰ میلیارد تومان برای این پروژه مصوب شد که سازمان امور عشایری در فاز اول ۱۷.۵ میلیارد تومان و بنیاد برکت ۲.۵ میلیارد تومان برای شروع کار اختصاص داد.

رئیس سازمان امور عشایری ایران با بیان اینکه این پروژه ۱۰ میلیارد تومان دیگر نیاز داشت، ادامه داد: در سال ۱۴۰۰ در مجموع ۳۷۰ میلیارد تومان در کشور برای پروژه های آبرسانی عشایری مصوب شده که پس از اولویت گذاری طرح‌ها ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به این پروژه اختصاص پیدا کرد.

وی با بیان اینکه سازمان امور عشایر در بین همه سازمان های ملی اعتبارات خوبی را برای عشایر استان که ۵ هزار نفر هستند مصوب کرده است گفت: میانگین سرانه دام سبک عشایر استان از کشور خیلی بالاتر است به طوری که میانگین سرانه دام کشور حدود ۹۵ تا ۱۰۰ راس برای هر فرد است، اما در استان ۲۹۰ راس برای هر فرد است. در استان ۵ ایل مختلف با ۳۳۰ هزار راس دام وجود دارد که ۳۵۰هزار هکتار مرتع دارند.

به گزارش ایسنا، پروژه مجتمع آبرسانی قشلاقات قطعه ۴ شهرستان زرندیه با هدف انتقال آب سالم و پایدار به قشلاقات عشایری از سال ۹۶ آغاز شده است و ۲۰۰ خانوار و ۷۰۰ نفر از این پروژه برخوردار می‌شوند .

طول خط انتقال این پروژه ۲۲ کیلومتر خط پمپاژ اصلی و ۵۰ کیلومتر شبکه توزیع بوده و ایستگاه پمپاژ آن با قابلیت پمپاژ ۶ لیتر در ثانیه و به ارتفاغ ۳۷۰ متر است.

در این پروژه مخازن ۵۰ و ۲۰۰ و ۵۰ مترمکعبی و اجرای خط انتقال برق قشار متوسط به طول ۹۵۰ متر انجام و جمعا حدود ۲۹۲ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده ا

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha