دکتر هدی ابوالحسنی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، در کارگاه مجازی نحوه اخذ مجوز فراوردههای طبیعی و سنتی به ارائه مباحثی از جمله معرفی سازمان غذا و دارو، معرفی اداره فرآوردههای طبیعی و نیز معرفی سامانه اخذ مجوز و فرآیندهای دریافت آن در سامانه غذا و دارو پرداخت.
دانشیار گروه فارماکولوژی دانشگاه علوم پزشکی قم در مباحث خود فهرست ممنوعیات، دستورالعملها، شیوهنامهها، چکلیستهای مربوط به اخذ مجوز، ضوابط و قوانین مربوط به اخذ مجوز و مدارکی که موردنیاز مراحل اخذ مجوز است را شرح داد و عنوان کرد: برای اخذ مجوز محصول فرآوردههای طبیعی و سنتی به سامانه غذا و دارو شرکتهای باید در ابتدا به سامانه غذا و دارو مراجعه و فرم درخواست را به همراه مدارک موردنیاز ارسال کنند و منتظر ابلاغ و ایرادات وارده باشند.
وی ادامه داد: بعد از اعمال اصلاحات طرح وارد کمیسیون مربوطه میشود و در صورتی که رأی موافق کسب کند پس از بررسی و اخذ مدارک تکمیلی از قبیل پرسشنامههای IRC مجوز صادر خواهد شد.
ابولحسنی اظهار کرد: فهرست منابع و مراجع فرآوردههای طبیعی و سنتی مورد تأیید سازمان غذا و دارو در پیوستهای سامانه این سازمان موجود است و صاحبین کسب وکار میتوانند جهت اطلاع و بهرهبرداری از آن اطلاعات به این سامانه مراجعه نمایند.
شایانذکر است این وبینار از سلسله برنامههای مشترک مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی و مرکز نوآوری و شتاب دهی جهاد دانشگاهی استان قم است که به صورت آنلاین برگزار میشود.
انتهای پیام
نظرات