• دوشنبه / ۱۲ مهر ۱۴۰۰ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1400071208256
  • منبع : نمایندگی گیلان

استاندار گیلان عنوان کرد

سهم ۳۳ هزار واحدی گیلان از قانون جهش تولید مسکن

سهم ۳۳ هزار واحدی گیلان از قانون جهش تولید مسکن

ایسنا/گیلان استاندار گیلان، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون استانی و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی تاکید و خاطرنشان کرد: تامین یک میلیون واحد مسکن در طول سال در قانون جهش تولید مسکن، تصریح شده که سهم گیلان ۳۳ هزار واحد است.

ارسلان زارع در جلسه شورای مسکن استان گیلان، رفع نیازمندی‌های مسکن جوانان را از اولویت‌های دولت عنوان و اظهار کرد: این موضوع به شایستگی توسط رئیس جمهوری در راستای عدالت اجتماعی و اقتصادی هدفگذاری شد که با همراهی مجلس شورای اسلامی و در استمرار برنامه‌های وزارت راه و شهرسازی در طرح اقدام ملی مسکن؛ قانون جهش تولید مسکن نیز مصوب و ابلاغ شد.

وی بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های درون استانی و تعامل میان دستگاه‌های اجرایی تاکید و خاطرنشان کرد: تامین یک میلیون واحد مسکن در طول سال در قانون جهش تولید مسکن، تصریح شده که سهم گیلان ۳۳ هزار واحد است.

نماینده عالی دولت در گیلان با بیان اینکه از ۲۳۵ هکتار از اراضی مورد نیاز در اجرای این قانون تنها ۸۶ هکتار در بانک زمین راه و شهرسازی تعیین شده، تامین زمین را مهمترین موضوع در این مسیر عنوان کرد و افزود: باید با شناسایی اراضی در اختیار دستگاه‌های اجرایی مختلف، نسبت به اجرای این قانون تسریع شود.

زارع، تاکید رئیس جمهوری مبنی بر استفاده از ظرفیت قانون حمایت از احیاء، بهسازی و نوسازی بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری را یادآور شد و گفت: دولت در خصوص اجرای این قانون عزم جدی دارد تا تسهیلات بیشتری فراهم کند.

وی بر ضرورت رفع مشکلات زیرساختی و موانع میان دستگاهی با تشکیل کمیته‌ای تاکید و به تعیین منابع مالی اجرای قانون جهش تولید مسکن اشاره و اضافه کرد: بانک‌ها و موسسه های اعتباری غیربانکی مکلف به اختصاص ۲۰ درصد از تسهیلات پرداختی با نرخ مصوب شورای پول و اعتبار به بخش مسکن هستند.

استاندار گیلان، با بیان اینکه با رونق ساخت و ساز در حوزه مسکن شاهد پویایی دیگر فعالیت‌های مرتبط و اثرگذاری بر اقتصاد و اشتغال خواهیم بود، متذکر شد: استفاده از تولیدات مرتبط با حوزه ساخت مسکن استان در این مسیر مورد تاکید است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha