• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۱۷:۵۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1400071107657
  • منبع : نمایندگی سمنان

رئیس مدیریت و برنامه‌ریزی استان تشریح کرد:

روند افزایشی جذب اعتبارات و تکمیل تدریجی پروژه‌ها/رتبه اول سمنان در شاخص‌های توسعه‌ای

روند افزایشی جذب اعتبارات و تکمیل تدریجی پروژه‌ها/رتبه اول سمنان در شاخص‌های توسعه‌ای

ایسنا/سمنان رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان از جهش قابل توجه رتبه این استان در جذب اعتبارات خبر داد و گفت: استان سمنان براساس شاخص‌های توسعه‌ای حائز رتبه نخست کشور است.

نادر مالکی در نشست خبری با اصحاب رسانه این استان از رشد قابل توجه جذب اعتبارات در این استان در چند سال اخیر و خصوصا در سه سال منتهی به امروز خبر داد و اظهار داشت : سازمان مدیریت و برنامه ریزی

استان سمنان  سال ۹۶ دارای رتبه ۱۴ در بین استان های کشور بوده که این رتبه با تلاش همکاران سازمان طی سال های ۹۸، ۹۹ به رتبه چهارم کشور ارتقا یافته است.

اولین سند مصوب آمایش کشور به نام سمنان رقم خورد
وی از تلاش برای تکمیل بخش قابل توجهی از پروژه های نیمه تمام استان در این چند سال خبر داد و افزود: در همین راستا سند آمایش استان و برش های شهرستانی آن تدوین شد و خوشبختانه استان سمنان اولین استان کشور بود که سند آمایش آن به تصویب نهایی رسید و خوشبختانه در پایان سال ۹۹ ابلاغ شد.
مالکی از تدوین سند توسعه شهرستان های هشت گانه استان متناسب با سند آمایش خبر داد و تصریح کرد: سند توسعه شهرستان ها به فرمانداران ابلاغ شد. ضمن اینکه به منظور بهره برداری بهتر از این سند از سوی مدیران، خلاصه ای از دو سند آمایش استان و اسناد توسعه ای شهرستانی تهیه و تدوین و در اختیار مدیران مسوول قرار گرفت.
وی با اشاره به توجه ویژه استان به روستاها و مناطق محروم گفت: علاوه بر اسناد توسعه ای و سند آمایش، برای اولین بار سند توسعه  حدود ۲۰۰ روستای استان نیز تهیه و تدوین شد که این تعداد اسناد توسعه روستایی بیش از سهمیه استان بوده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان با اشاره به تدوین گام های هشتگانه برای کمک به توسعه بیش از پیش استان گفت: متناسب با همه اسناد موجود و ظرفیت های پیدا و پنهان و برخی چالش‌ها، هشت اولویت در استان انتخاب و براساس آن برنامه ریزی شد.
وی اضافه کرد : تامین منابع آبی پایدار، صنعت، توسعه معدنی، گردشگری، کشاورزی، نهادهای توسعه ای و...از جمله گام های طراحی شده در استان است که ذیل هرکدام از آنها پروژه های متعددی در استان تعریف و توسط دستگاههای اجرایی در حال عملیاتی شدن است.
مالکی از خیز مدیریت استان برای عملیاتی شدن ۱۸۰ پروژه خبر داد و گفت: در سه سال اخیر با وجود محدودیت های جدی در اعتبارات و برخی مشکلات ناشی از تحریم و کرونا، ۶۳ پروژه در استان به طور کامل تکمیل و به بهره برداری رسید. همچنین ۱۰۳ پروژه دیگر نیز در حال تکمیل هستند که عمده آنها آخرین مراحل تکمیل خود را طی می کنند.

جهش جذب اعتبارت و تکمیل تدریجی پروژه های نیمه تمام

وی از درمان و زیرساخت های درمانی به عنوان نخستین اولویت استان در یکی دو سال اخیر نام برد و اضافه کرد: این رویکرد سبب شد که استان سمنان در دوران کرونا کمترین مشکل زیرساختی را در بخش درمانی داشته باشد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان سمنان از تلاش برای ایجاد زیرساخت های آموزشی به عنوان دیگر اولویت مهم استان نام برد و افزود: خوشبختانه پروژه های متعدد آموزشی در این چند سال با تلاش دستگاه های ذی ربط و از جمله سازمان نوسازی مدارس در استان اجرایی شد. در کنار اینها به پروژه های آبرسانی چه پروژه احداث سدها و چه حفر چاه ها و آبرسانی به روستاها توجه ویژه شده است.

دبیر شورای برنامه ریزی استان از تلاش برای تامین اعتبار برای تکمیل زیرساخت های ارتباطی این استان خبر داد و اضافه کرد: جدای از این، اعتبارات قابل توجهی برای پروژه های راهسازی استان و از جمله در محورهای عباس آباد _ کاهک، دامغان _ معلمان، سمنان _ فیروزکوه، پروژه آزادراه حرم تا حرم و چند پل و تقاطع و...تامین شده است.
وی با بیان این مهم که بسیاری از پروژه های در حال ساخت امروز بخش قابل توجهی از اعتبارات خود را دریافت کردند و از همین رو بی دغدغه می توانند تکمیل شوند ادامه داد: در همین ارتباط امسال ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای جاده سمنان فیروزکوه جذب شده که ۱۹ و نیم میلیارد تومان آن به حساب آن واریز شده و یا ۱۶ میلیارد تومان برای تکمیل پل شهرک صنعتی سمنان واریز شده، همچنین ۲۰ میلیارد تومان برای استادیوم در حال ساخت شاهرود و ۸۷ میلیارد تومان برای بیمارستان سوانح و سوختگی تامین شده است. علاوه بر این اعتبارات زیادی برای پروژه های حرم تا حرم، پل آرادان، مرکز سرطان شاهرود، طرح توسعه بیمارستان امام حسین شاهرود، بیمارستان سوانح سوختگی و سرطان، پیگیری بیمارستان جدید دامغان، سد نمرود، استخر کلاته، طرح آبرسانی به گرمسار، استخر ایثارگران شاهرود  همچون ترمای میامی، بیمارستان مهدیشهر و...ده ها پروژه دیگر تامین شده است.
 مالکی همچنین با اشاره به افزایش قابل توجه اعتبارات جذب شده در استان گفت: در سال ۹۵ کل اعتبار جذب شده از محل سفرهای مختلف مقامات کشور به سمنان ۲۸۹ میلیارد تومان  و در سال۹۶، حدود ۲۳۰ میلیارد تومان بوده که این رقم در سال ۹۷ با افزایش حدودا دو برابری به ۴۲۲ میلیارد تومان، در سال ۹۸ به ۵۹۰ و در سال ۹۹ به ۹۷۰ میلیارد تومان افزایش

یافته که این روند رو به رشد خود گویای تلاش های همکاران ما برای جذب اعتبار پروژه های مختلف بوده است. ضمن اینکه در ۶ ماهه ۱۴۰۰ نیز با وجود محدودیت ها تاکنون ۹۱۵ میلیارد تومان اعتبار برای پروژه ها از محل اعتبارات سفرها جذب شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یادآوری کرد: در سه سال اخیر بیش از ۲۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار تنها در قالب پروژه های سفرهای مختلف جذب استان شده که مقایسه این ارقام با اعتبارات عمرانی نشان دهنده اهمیت موضوع است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha