• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1400071107022
  • منبع : نمایندگی قزوین

یک شاعر:

مجموعه شعر «مادر باران» کتابی با محوریت زن و آزادی است

مجموعه شعر «مادر باران» کتابی با محوریت زن و آزادی است

ایسنا/قزوین یک شاعر درخصوص اولین مجموعه شعری که از وی منتشر شده، گفت: مجموعه «مادر باران» شامل ۲۸ غزل و چهارپاره با محوریت و دغدغه زن و آزادی است، در واقع موضوع اشعار با توجه به روحیه و حال و هوای روزهایی که برایم پیش‌ آمده بود انتخاب‌ شده و هیچ‌کدام مناسبتی و سفارشی نبوده است.

شیما باقری تاجانی شاعری که به تازگی اولین مجموعه شعرش را منتشر کرده است، در گفت‌وگو با ایسنا، خود را چنین معرفی کرد: متولد سال ۱۳۶۴، کارشناس حسابداری و دانش‌آموخته کارشناسی ارشد ادبیات فارسی هستم.

این شاعر بیان کرد: اما اینکه چرا حسابداری خواندم و بعد به سمت ادبیات رفتم؟ خب دلیلش برای همسن و سال‌های من کاملاً مشخص است، رتبه کنکورم ۲۹۲ بود و اطرافیانم به دلیل بازار کار حقوق و حسابداری، مرا به انتخاب این ۲ رشته تشویق کردند و در نهایت در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) در رشته حسابداری پذیرفته شدم.

وی درباره آغاز فعالیت ادبی خود گفت: از دوره نوجوانی به شعر علاقه‌مند بودم و در سن ۱۵ سالگی شروع به سرودن کردم و تا آن‌جا که حضور ذهن دارم اولین فعالیت‌های ادبی‌ام را با انجمن ادبی «خورتاب» سیاهکل آغاز کردم و در ادامه پس از مهاجرت به قزوین با انجمن ادبی عبید آشنا شدم و در جلسات عبید حضور فعال داشتم.

این شاعر درخصوص کتاب «مادر باران» که مجموعه اشعار اوست و به تازگی منتشر شده، خاطرنشان کرد: این مجموعه شعر شامل ۲۸ غزل و چهارپاره است و اولین مجموعه شعر انفرادی‌ بنده محسوب می‌شود که توسط انتشارات «فصل پنجم» در ۴۸ صفحه چاپ و منتشر شده و در کتابسرای مینوی خرد قزوین موجود است.

وی در ادامه افزود: در مجموعه «مادر باران» سروده‌هایم به سبک غزل‌ و چهارپاره با محوریت و دغدغه زن و آزادی است، در واقع موضوع اشعار با توجه به روحیه و حال و هوای روزهایی که برایم پیش‌ آمده بود انتخاب‌ شده و هیچ‌کدام مناسبتی و سفارشی نبوده است.

باقری با اشاره به اینکه در سایر حوزه‌های ادبی فعالیتی نداشته است، درخصوص آثار دیگری که از وی منتشر شده، خاطرنشان کرد: در چند کتاب مختلف که از سوی برخی شاعران یا نهادهای فرهنگی به صورت مجموعه گردآوری شده اشعار من نیز چاپ شده است.

وی در پاسخ به این سوال که برای تازه‌واردها به عرصه ادبیات چه توصیه‌ای دارد؟ گفت: من سابقه ادبی خاصی ندارم که بخواهم توصیه‌ای برای جوان‌ها داشته باشم اما می‌دانم مطالعه همیشه و در همه حال برای شاعران و نویسندگان از نان شب واجب‌تر است.

این شاعر جوان در پاسخ به این سوال که چه نظری درباره جشنواره‌ها دارد، خاطرنشان کرد: معتقدم جشنواره‌ها به ایجاد انگیزه در شاعر کمک می‌کند، ولی این یک امر مقطعی و کوتاه مدت است و شاعر باید مستقل باشد؛ چون معمولاً  جشنواره‌ها موضوعی هستند ولی حس و حال شاعر در لحظه و با دیکته کردن یک موضوع خاص قرابت و  همخوانی ندارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha