• یکشنبه / ۱۱ مهر ۱۴۰۰ / ۰۸:۴۴
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1400071106955
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول خبر داد:

تزریق دز اول واکسن کرونا برای ۶۶ درصد جمعیت هدف خراسان جنوبی

تزریق دز اول واکسن کرونا برای ۶۶ درصد جمعیت هدف خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار کرد: تاکنون ۶۶.۷ درصد جمعیت هدف در خراسان جنوبی دُز اول واکسن کرونا و ۳۲.۹ درصد دُز دوم واکسن را دریافت کرده‌اند و در ۲۴ ساعت گذشته نیز چهار هزار و ۶۵۸ دُز واکسن کرونا، در استان تزریق و ثبت شد.

دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی، امروز یکشنبه ۱۱ مهر به رسانه‌های گروهی اعلام کرد: تاکنون ۳۸۳ هزار و ۴۴۹ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۸۹ هزار و ۲۰۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در استان به ۵۷۲ هزار و ۶۵۸ دُز رسید.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir  ثبت نام کنند، تصریح کرد: از دیروز تا امروز دهم مهر ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۵۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ بر اساس آزمایش pcr و ۲۹ نفر با انجام تست سریع در استان شناسایی شد که ۱۴ نفر از آنها بستری شدند.

دهقانی فیروزآبادی با بیان اینکه مجموع بیماران کووید۱۹ در استان به ۳۱ هزار و ۵۵۲ نفر رسید، اظهار کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، دو مورد جدید فوت کرونا گزارش شد و مجموع جان باختگان این بیماری هزار و ۱۴۹ نفر رسید.

وی با بیان اینکه خوشبختانه تا کنون ۳۰ هزار و ۳۳۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، بیان کرد: ۱۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه تاکنون ۸۶ هزار و ۸۹۴ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در استان انجام شده است، تصریح کرد: در حال حاضر هیچ شهری از استان در وضعیت قرمز نیست، چهار شهر بیرجند، طبس، نهبندان، قاین در وضعیت نارنجی و شش شهر درمیان، سرایان، بشرویه، زیرکوه، فردوس و سربیشه در وضعیت زرد و شهر خوسف در وضعیت آبی قرار دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha