به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، با روی کار آمدن شبکههای اجتماعی جامعه شاهد شکلگیری نوع جدیدی از سوءاستفاده از کودکان با عنوان «کودکان کار مجازی» برای کسب درآمد شد.
این کودکان لباس آلوده، پاره و پوسیده به تن ندارند، محل کارشان به جای پشتِ چراغهای قرمز، خانههای لوکس است، با لباسهای لاکچری پشت یک دوربین نشستهاند و به جای بازی با عروسک و دویدن دنبال توپشان برای سوژهشدن، ژستهای بزرگسالانه گرفتهاند تا عکاس به خواستهاش برسد، در تلاش هستند تا انتظار پدر و مادر را برای تلفظ دیالوگهای دیکتهشده تبلیغاتی برآورده کنند.
شاید همین که حالا ابزاری برای تبلیغات پدران و مادرانشان شدهاند سالها بعد برایشان دلیل این اقدامات سوال شود و شاید هم معترض به این وضع، اما والدین بدون توجه به آینده و خواسته فرزندانشان مشغول فروش شیرینکاریها و رفتارهای کودکانهای هستند که شاید در بزرگسالی مایه خجالت فرزند شود و زمینه سرخوردگی آنها را در آینده بههمراه داشته باشد.
کارگاه آموزشی «مامی بلاگر»، با تدریس دکتر یحیی قائدی ـ دکتری تخصصی فلسفه تعلیم و تربیت، دانشیار دانشگاه خوارزمی، روز جمعه ۱۶ مهر ماه، ساعت ۱۸ الی ۲۰، به صورت آنلاین در محیط ادوب کانکت برگزار می شود.
علاقهمندان می توانند جهت شرکت در برنامه به لینک https://vc۳.khu.ac.ir/culture-ex-۳/ و جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به شناسه edukhu۲۰@ و https://instagram.com/edukhu۱ مراجعه کنند.
انتهای پیام
نظرات