• سه‌شنبه / ۶ مهر ۱۴۰۰ / ۱۴:۲۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1400070603782
  • خبرنگار : 50165

استاندار زنجان عنوان کرد

لزوم جبران عقب‌ماندگی در دریافت قیر رایگان

لزوم جبران عقب‌ماندگی در دریافت قیر رایگان

ایسنا/زنجان استاندار زنجان گفت: دریافت قیر رایگان حق طبیعی استان بوده و باید عقب‌ماندگی در این زمینه جبران شود.

فتح‌الله حقیقی ظهر امروز (۶ مهرماه) در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان زنجان، با تاکید بر لزوم فعال شدن کارگروه‌های ذیل شورای برنامه‌ریزی، اظهار کرد: باید طرح‌هایی در شورای برنامه‌ریزی مطرح ‌شود که قبلاً در کارگروه مربوطه چکش‌کاری شده و ابهامات رفع شده است.

وی با بیان اینکه برخی از طرح‌ها بدون کار کارشناسی لازم به شورای برنامه‌ریزی ارائه می‌شود، افزود: شان این جلسه، تصویب طرح‌های کارشناسی شده است و نباید طرح‌ها پیش از برررسی در کارگروه و یا اجماع آن به شورا ارجاع داده شود.

این مسئول با اشاره به کتابچه‌ای که از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان زنجان چاپ شده است، ادامه داد: این کتابچه جامع بوده و باید دستگاه‌های اجرایی همکاری لازم را با این سازمان در اجرای برنامه‌ها داشته باشند تا طرح‌هایی که نیاز به مشارکت دیگر دستگاه‌ها دارد، به تعویق نیفتد.

نماینده عالی دولت در استان زنجان تصریح کرد: با توجه به شرایط کم‌آبی در استان زنجان، پروژه‌ها در سرفصل‌های مربوطه با لحاظ شرایط اجرایی شده و نظر فرمانداران و مدیران در این زمینه اخذ شود تا اولویت‌های لازم در این زمینه در نظر گرفته شود. در اجرای پروژه‌های راه روستایی باید اولویت‌ها در نظر گرفته شود و اینگونه نباشد که در حق شهرستانی احجاف شود بلکه باید عدالت لازم در این زمینه اجرایی شود.

استاندار زنجان بر ضرورت توجه به شهرستان ماه‌نشان در زمینه اجرای پروژه‌های راه روستایی تاکید کرد و گفت: با توجه به شرایط این شهرستان، ماه‌نشان نیازمند توجه جدی است. برای اختصاص سهمیه بیشتر در زمینه قیر رایگان، نامه‌ای از سوی اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان زنجان با دفاع خوب و ارزشمند تهیه و به مراکز ذی‌ربط اعلام شود.

حقیقی با بیان اینکه دریافت قیر رایگان حق طبیعی استان بوده و باید عقب‌ماندگی در این زمینه جبران شود، یادآور شد: عدالت در زمینه توزیع قیر رایگان در شهرستان‌ها نیز باید رعایت شود تا آسیب‌های جاده‌ای به حداقل برسد.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به تحقیق میدانی در پژوهش‌ها، خاطرنشان کرد: پژوهش‌های مربوط به دوران کرونا و پساکرونا با اهمیت بیشتری در استان پیگیری شود تا بتوان از نتایج آن برای رفع مشکلات امروز و فردای جامعه استفاده کرد. آمارها و شاخص‌های بزرگی در زمینه بیماری کرونا وجود دارد که باید به این موارد توجه بوده و موضوع قرائت شده در زمینه پژوهش‌ها بدون هیچ ابهام و مشکلی مورد تایید قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha