به گزارش ایسنا، طبق اعلام ایمیدرو، همچنین این سازمان، حمایت از پیمانکاران حفاری و تهیه فهرست بهای پیمانکاران را در دستور دارد.
از دیگر برنامههای این سازمان در حوزه اکتشاف میتوان به توسعه و ارتقاء بانک اطلاعاتی مکان محور GIS بر اساس استانداردهای جهانی، اکتشاف ذخایر پنهان و عمیق با استفاده از روشهای نوین و آموزش نیروی انسانی مورد نیاز، اشاره کرد.
اکتشاف و فرآوری عناصر کمیاب و نادر خاکی با تکنولوژیهای ویژه، کمک به تجهیز و بهروز رسانی ناوگان حفاری با کمک صندوق بیمه سرمایهگذاری فعالیتهای معدنی، برنامهریزی جهت حمایت و ارتقای سطح علمی، فنی مشاوران حوزه اکتشاف و اجرای عملیات اکتشاف تکمیلی در کلیه معادن موجود جهت بالا بردن تناژ ذخایر از دیگر برنامههای ایمیدرو است.
همچنین جلب مشارکت بخش خصوصی در فعالیتهای اکتشافی، رویکردی است که این سازمان در برنامههای حوزه اکتشاف، گنجانده است.
صرفهجویی ۱.۳ میلیارد دلاری ناشی از بومیسازی تا پایان امسال
همچنین ایمیدرو اعلام کرده است: صرفهجویی ناشی از بومیسازی شرکتهای بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی وابسته به ایمیدرو از ابتدای سال ۱۳۹۹ تا پایان ۱۴۰۰، به مرز ۱.۳ میلیارد دلار خواهد رسید.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، از ابتدای سال گذشته، سیاست بومیسازی و توسعه ساخت داخل را ابلاغ کرد و طی این مدت، اهداف عملیاتی از شرکتهای زیرمجموعه و وابسته را پیگیری و پایش میکند که طبق برنامهریزی صورت گرفته در این زمینه، طی سال جاری، شرکتهای بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی شامل گلگهر و گهرزمین، صنایع ملی مس، فولاد مبارکه، فولاد خوزستان، چادرملو، تهیه و تولید مواد معدنی، فولاد هرمزگان، فولاد خراسان، آلومینای ایران و…، ۶۸۱ میلیون و ۲۹۰ هزار دلار صرفهجویی ارزی خواهند داشت.
در سال ۱۳۹۹ نیز بهرغم برنامهریزی حدود ۵۰۰ میلیون دلاری ناشی از بومیسازی قطعات و تجهیزات، شرکتهای مذکور بیش از ۶۱۷ میلیون دلار صرفهجویی ارزی کردند؛ این در حالی است که علاوهبر رقم فوق، در طرحها نیز شاهد بومی سازی و صرفهجویی ارزی بودهایم.
بنا به این گزارش، بومیسازی قطعات و تجهیزات مورد نیاز صنایع بزرگ و پایین دستی طی سالهای گذشته و به ویژه ۱۶ ماه گذشته، موجب شد تا خطوط تولید در شرایط تحریم به دلیل تامین به موقع قطعات، دچار وقفه نشوند.
انتهای پیام
نظرات