شهرام حبیبزاده چهارم مهر ماه در مراسم تجلیل از دستگاههای برتر استان در استانداری اردبیل اظهار کرد: ما سال 99 شرایط سخت کرونایی را با فشار کاری به مجموعه دانشگاه علوم پزشکی پشت سر گذاشتیم که تداوم این رویه را در سال 1400 نیز شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: به رغم فشار کاری در یک سال گذشته همچنان تلاش بر تجهیز بیمارستانها و افزایش خرید امکانات و وسایل مورد نیاز برای دانشگاهها بوده تا در گذر از پیک کرونا بتوانیم روند نزولی را در ابتلا، بستری و فوتیهای کرونا شاهد باشیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل گفت: استان اردبیل هم در کنترل و کاهش مرگ و میرها و هم خروج سریع از خیزهای پنجگانه کرونا موفق عمل کرده و با بسیج تمام امکانات سعی کردیم ورود دیرهنگام و خروج زودهنگام را در پیک اول تا پنجم کرونا تجربه کنیم.
حبیبزاده در مورد آمار مرگ و میرها و مباحث حاشیهای مطرح شده در این زمینه افزود: آمار دانشگاه علوم پزشکی در مورد فوتی کرونا با آمار بهشت زهرا با اختلاف جزیی همخوانی بیشتری دارد به طوری که از مجموع دو هزار و 300 فوتی کرونا که 700 مورد مشکوک بوده، تنها 18 مورد اختلاف بین گزارش دانشگاه علوم پزشکی و بهشت زهرا وجود دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: این اختلاف ناشی از برخی مرگ و میرها در روستاها با علایم کرونایی بوده که قطعا سعی شده در صدور گواهی فوت دقت بیشتری انجام شود تا اختلاف نظرها به حداقل برسد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با قدردانی از کارشناسان و مدیران سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل در ارزیابی عملکرد دانشگاه علوم پزشکی در یک سال گذشته اضافه کرد: سال 99 با ارائه مدارک و مستندات از بین دستگاههای مختلف در گروه سلامت و رفاه اجتماعی موفق شدیم جایگاه ممتاز را در جشنواره شهید رجایی به دست آوریم.
انتهای پیام
نظرات