حبیبی الله خجسته پور، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان روز شنبه ۳ مهر ۱۴۰۰ در جلسه ستاد استانی مدیریت مقابله با کرونا، گفت: خداوند را شاکریم که پیک سنگینی که بر کشور حاکم شده بود، فروکش کرده و امروز استان سمنان پس از گذر از پیک پنجم، در سِیر نزولی ابتلا و مرگ و میر بر اثر بیماری کرونا قرار دارد.
وی افزود: بر اساس رنگبندی های جدید، شهرستان میامی در وضعیت رنگبندی آبی قرار گرفته که این به منزله همه گیری و مرگ و میر حداقلی بر اثر کرونا در این منطقه است.
خجسته پور خاطر نشان کرد: دو شهرستان سرخه و آرادان نیز در شرایط رنگ بندی زرد کرونایی قرار داشته و سایر شهرستان های استان از جمله، سمنان، شاهرود، دامغان، گرمسار و مهدیشهر، همچنان در وضعیت رنگ بندی نارنجی قرار دارند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان، ابراز امیدواری کرد: انشالله طی هفته های آینده و با تلاش دانشگاه های علومپزشکی استان در بحث واکسیناسیون و همچنین رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی از سوی مردم، همه شهرهای استان از وضعیت زرد و نارنجی عبور کرده و در وضعیت آبی قرار گیرند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان از والدین و ارباب جراید و رسانه های استان خواست ضمن توجه به اطلاع رسانی های لازم، در برابر بازگشایی حضوری مدارس مقاومت نداشته باشند.
وی، خطاب به والدین دانش آموزان استان گفت: قطعا اولیاء و مربیان مدارس، مسئولان آموزش و پرورش، دست اندرکاران دانشگاه ها و سایر متولیان بحث آموزش و پرورش، بحث سلامت فرزندان شما و دانش آموزان را در اولویت قرار داده و به آن توجه دارند.
وی با ابراز امیداواری در خصوص اینکه انشالله با تمهید مقدمات لازم، شاهد حضور دانش آموران در مدارس به صورت آرام و با شیب ملایم خواهیم بود، تاکید کرد: تست بالینی از دانش آموزان بر اساس چک لیست در مدارس صورت گیرد تا از ورود افراد دارای علائم جلوگیری شده و با گذر از این پیک و عدم ورود به پیک جدید، شاهد سلامت در بین جامعه و دانش آموزان عزیز باشیم.
خجسته پور ضمن تاکید بر این مهم که دستورالعمل های ابلاغی در خصوص آموزش و پرورش و سال تحصیلی جدید به فرمانداران و دانشگاه های علوم پزشکی ارسال شود، اضافه کرد: والدین توجه و دقت نظر داشته باشند که ۳ سناریو برای آموزش و پرورش در سال تحصیلی جدید ۱۴۰۱-۱۴۰۰ با رعایت پروتکل ها و فاصله گذاری اجتماعی، در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: روش حضوری برای کلاسهای کمتر از ۱۵ نفر و مدارس کمتر از ۵۰ نفر جمعیت ، روش ترکیبی به صورت گروه بندی که هفته ای یک یا دو روز دانش آموزان در مدرسه حضور می یابند و روش مجازی با استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی و شاد، ۳ سناریو در نظر گرفته شده است.
معاون استاندار سمنان افزود: کارگاه های تخصصی هنرستان ها و دبیرستان های کاردانش، در سال تحصیلی جدید در استان به صورت حضوری برگزار خواهد شد.
وی همچنین گفت: پایه های اول و دوم دبستان به دلیل اینکه نیاز است تا با فضای مدرسه و شرایط آموزش و تعلیم اُنس بگیرند، با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی و به صورت گروه بندی و نوبت بندی شده، یک یا دو روز در هفته به صورت حضوری در مدارس آموزش می بینند.
خجسته پور همچنین تصریح کرد: روش آموزش ترکیبی برای مدارس از ۵۰ نفر جمعیت تا ۱۵۰ نفر در نظر گرفته شده است که با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی، دانش آموزان به صورت گروه بندی و نوبت بندی شده یک یا دو روز در هفته در مدارس حضور می یابند.
وی اظهار کرد: مدارس بالاتر از ۱۵۰ نفر جمعیت دانش آموزی نیز به صورت مجازی و از بستر شبکه های اجتماعی، مدرسه تلویزیونی ایران و شبکه شاد، به بحث آموزش میپردازند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان در پایان گفت: استفاده از ظرفیت های ایجاد شده دربحث شبکه های مجازی اجتناب ناپذیر است و لاجرم از این مهم در دروسی که ضرورت بر حضور دانش آموز ندارد، استفاده می شود.
انتهای پیام
نظرات