• شنبه / ۳ مهر ۱۴۰۰ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1400070301080
  • خبرنگار : 71560

واکنش نمایندگان به ایثار و درگذشت نوجوان فداکار ایذه‌ای

واکنش نمایندگان به ایثار و درگذشت نوجوان فداکار ایذه‌ای

نمایندگان مجلس شورای اسلامی با صدور پیام هایی درگذشت نوجوان ایذه ای را تسلیت گفتند.

به گزارش ایسنا، علی لندی نوجوان ۱۵ ساله ایذه ای، روز ۱۸ شهریورماه در یک حادثه آتش‌سوزی برای نجات جان دو زن سالمند دل به آتش زد و دچار سوختگی شدید شد. این نوجوان فداکار پس از انتقال به بیمارستان سوانح و سوختگی آیت الله طالقانی اهواز، به بیمارستان امام موسی کاظم(ع) اصفهان انتقال یافت. در این مدت با دستور وزیر کشور روند درمانی و رسیدگی به این نوجوان پیگیری شد اما در نهایت بامداد روز گذشته آسمانی شد.

تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در پیام هایی جداگانه درگذشت این نوجوان را تسلیت گفتند.

متن پیام های تسلیت نمایندگان به شرح زیر است:

علی نیکزاد نایب رییس مجلس:
بسم الله الرحمن الرحیم
‏إِنا لله و إِنا إِلیه راجعون
‏درگذشت دانش‌آموز غیور ایذه‌ای، جناب آقای علی لندی که برای نجات دادن دو تن از مادران و نوامیس عزیز این مرز و بوم الهی، با شجاعت هرچه تمام، جان شیرین خویش را نثار و درس انسان‌دوستی را به همه ما آموخت، موجب تاسف و تاثر شد.
این‌جانب با نهایت تالم قلبی، فقدان آن نوجوان فهیم را به جامعه بزرگ دانش‌آموزی کشور، اهالی شریف استان خوزستان و بازماندگان داغ‌دیده ایشان، تسلیت عرض می‌کنم و در آستانه اربعین حسینی(ع) از درگاه خداوند مهربان برای آن فرزند هژیر ایران اسلامی، هم‌نشینی با حضرت قاسم بن حسن(ع) و برای خانواده‌های سوگوار، زیباترین شکیبایی و بزرگ‌ترین پاداش‌ها را درخواست می‌نمایم.

اسماعیل حسین زهی نماینده مردم خاش:

ایثارِ نوجوان فداکار ایذه ای در نجات جان بانوان گرفتار در آتش اقدامی رشادت گونه بود؛ به واقع ‎علی لندی زندگی بخشید و آسمانی شد. روحش شاد و یادش گرامی باد.

مصطفعی نخعی نماینده مردم نهبندان:‏

ایثار ریشه در فرهنگ اصیل این مردم فداکار دارد. شهادت ‎علی لندی‌، جلوه زیبایی از خودگذشتگی در زمانه‌ای است که مادی‌گرایی بیش از هر زمانی جلوه‌گری می‌کند. روحش شاد.

جلال رشیدی کوچی نماینده مردم مرودشت:
‏‎
علی لندی نشان داد مکتب ‎حسین فهمیده بعد از ۴۰ سال هنوز پرقدرت و با صلابت در جان و فکر نوجوانان و جوانان این کشور جاری و زنده است. خوشا به سعادتت شهید سعید.

مالک شریعتی نیاسر نماینده مردم تهران:‏

به انقلاب طعنه می زدند که شهدای دفاع مقدس، متولدین قبل از انقلاب بودند؛ جمهوری اسلامی کدام قهرمان را تربیت کرده است؟
امثال ‎شهید حججی در شهدای مدافع حرم و ‎شهید لندی در میدان ایثار، پاسخ محکمی به یاوه گویان است. گرچه اینها از ضرورت کار و توجه بیشتر در جوانان و نوجوانان کشور نمی کاهد.

مجتبی یوسفی نماینده مردم اهواز:‏

دیروز نوجوانی نارنجک به خود بست و به زیر تانک دشمن رفت و امروز نوجوانی به آتش زد تا جان‌ همسایه را نجات دهد. این داستان فرزندان ‎ایران است که با غیرت و شجاعت بزرگ شده اند. از حماسه فهمیده تا علی لندی باید درس هوشیاری و فداکاری را بیاموزیم. تسلیت به ایرانیان و خانواده ‎علی لندی.

علی آقازاده نماینده مردم رشت:

نوجوان ۱۵ ساله‌ ایذه‌ای قهرمان این روزهای ایرانی‌ است که بدخواهان این تمدن بزرگ، به فراموش‌ شدن فرهنگ سلحشوری نوجوانان ایران اسلامی، دل‌خوش کرده‌ بودند اما ⁧‫علی‌ لندی‬⁩ پهلوان‌ ما، آسمانی‌ شد تا ثابت کند شجاعت‌ و شهامت و معرفت همچنان ادامه دارد.

 فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین:

روایت فداکاری علی لندی‬⁩، ادامه قصه نوجوانان شجاع سرزمین ایران است که هربار برای بقای کمال انسانیت و تعمیق ریشه ایثار و مردانگی تکرار می‌شود؛ او یادآور ایثار و از خودگذشتگی بزرگ مردان شهیدی چون بهنام محمدی، حسین فهمیده و محسن حججی هاست که نامشان تا ابدیت در ذهن ها حک خواهد شد.

‏از اعماق قلبم به مادر عزیز و خانواده گرانقدر این نوجوان اسوه و فداکار تسلیت عرض می کنم و به نوجوانان سرزمینم می گویم عزیزانم تا وقتی فرهنگ ایثار و از خودگذشتگی باقی است، انسانیت زنده خواهد ماند.
‏ما به داشتن چنین نوجوانانی افتخار می کنیم.


سید ناصر موسوی لارگانی نماینده مردم فلاورجان:
‏⁧‫
علی لندی‬⁩ با رشادت ثابت کرد مردانگی به سن و سال ‌نیست و در هفته دفاع مقدس شجاعت شهید فهمیده و سرداران رشید بختیاری را تداعی نمود. حال که با پایان دولت تدبیر اجرای ⁧‫سند۲۰۳۰‬⁩ لغو شده لازم است در کتب درسی، غیرت فهمیده و بهنام محمدی و لندی که از نوجوانان نسلهای مختلف انقلابند، آموزش داده شود.

 محمد مولوی نماینده مردم آبادان:

درگذشت‌ شهادت گونه علی لندی نوجوان دهه هشتادی را تسلیت عرض می کنم.
‏علی لندی با فداکاری خود نه فقط قهرمان ایذه بلکه قهرمان ایران است.
‏روایت ایثارگری علی، دوباره یاد حسین فهمیده و بهنام محمدی را زنده کرد و باید این روحیه فداکاری به عنوان یک الگوی صحیح برای نوجوانان در کتب درسی ثبت شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۰-۰۷-۰۳ ۱۷:۲۶

تب و تاب، و هیجانات این فداکاری کودکانه(علی لندی) و پروپاگاندای نادرست قهرمان دانستن او که خاموش شد و باز ایستاد. خوب است متخصص های ایمنی، امداد و نجات، کمک های اولیه، روانشناسان، جامعه شناسان، و دانشمندان مرتبط دیگر در باره آن گفتگو کنند، نظر بدهند و جمع بندی شود. با چنین پروپاگانداهایی - به گمانم نادرست- کودک، نوجوان و حتی بزرگسال ها ترغیب می شوند که بدون آموزش، دانش و سواد از کمک های اولیه، امداد و نجات، و ... و بدون مهارت اقدام کنند و اثرات جانبی اقدامات آنها در بیشتر موارد صدمات جسمی، جانی و مالی بیشتر هم به خودشان و هم به دیگران حاضر در حادثه وارد کند.